PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Od najmlodszych lat wychowywalem sie po czesci ogladajac roznego rodzaju seriale w telewizji i przyznam ze jest to jeden z seriali ktore mozna z pewnoscia uznac za jedne z lepszych.... ciekawa fabula... rozwoj wydarzen i poszczegolnych watków... wszystko ze sobą idealnie powiazane... jest jednak jedno ale... to nie powinien byc serial emitowany co tydzien w niedziele w telewizji a jeden dlugi film. w ten sposob nie stracimy watku ani nie bedziemy czuli niedosytu pod koniec kazdego odcinka... Niedawno wpadl mi w rece i przyznam sie ze obejrzenie go zajelo mi niecale 24 godziny.... zaczalem ogladac...zarwalem noc ... poszedlem na egzamin z historii architektury polskiej a nastepnie po powrocie i zjedzeniu czegokolwiek nadajacego sie jako pokarm zabralem sie za pozostale 3 odcinki:) ktore zostaly mi po wczesniejszej nocy... tak wiec zdzierajcie i kupcie sobie duzo napojów zasloncie okna i do dziela .....

ocenił(a) serial na 8
Grzechotnik

Ile ty masz odcinkow bo ja mam 13 na necie widzialem 14 ,15 odc po 367 mb i 16 , 17 po ok 170. Ile ich jest rzeczywiscie???

ocenił(a) serial na 10
jacekk

jest ich tylko 13 i az do 20 marca (nie jak niektorzy mowia 4marca) nie bedzie kolejnego odcinka.

ocenił(a) serial na 7
jacekk

dokladnie odcinkow narazie jest tylko 13 a wznowienie emisji nastepnych odcinkow zaczyna sie cos po polowie marca.... troche to bylo nieprzemyslane bo czuje sie jakbym jezioro marzen ogladal gdzie po 2 letniej przerwie spowrotem wznowili emisje odcinkow....tak wiec na kolejne odcinki trzeba poczekac ale jest jeszcze lepsze to ze zaczeli krecic kontynuacjie... niezabardzo lubie kontynuacje jakichkolwiek filmow ale to moze byc ciekawe jesli tak samo bedzie potrafilo wciagnac widza. pozdrawiam