PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Najgorsza postać...

ocenił(a) serial na 10

Najbardziej drażni mnie Lincoln. Myślę, że aktor chybiony bardzo i dlatego ciężko mi polubić tą postać... Wygląda jakby grał za karę w tym serialu. A która postać według Was jest najgorsza?

miechOo_

nie mogłem patrzeć na Veronice, ( http://www.forum-prison-break.net/multimedia/site/robin-tunney-wall34.jpg ) wyglada jak jakis gryzoń i do tego jest irytująca.

co do lincolna kazdy aktor grający tą postać byłby nudny, w więzeniu nie miał kiedy sie wykazać, nie wiem jak to jest w II serii.

t-bag i abruzzi są natomiast stworzeni do tego serialu.

miechOo_

Lincoln? Ludzie, co wy do niego macie?! W drugim sezonie zagrał poporsotu świetnie. Dużo siły, mało słów- to jest cały Lincoln. I dominic purcell idealnie do tej roli pasuje.

A co do najgorszych postaci no to standardowo Mahone, który jest nędzną, żmijawitą szują, bellick,nika, po tym co chciala zrobić z M i L oraz irytował mnie troszkę Patoshik, dlatego jego śmierć nie odegrała na mnie jakiegoś wielkiego wrazenia.

saratancredi

ej ale wydawalo mi sie ze gadamy o aktorach a nie o postaciach:)

ocenił(a) serial na 7
saratancredi

Ja osobiście nic do Lincolna nie mam.
Denerwuje mnie tylko to, ze nie jest tak bystry jak jego brat.
Czasem jego zachowanie mnie dobija.
Faktem jest, że stercze na 12 odcinku pierwszej serii, ale to co xD

A jeśli o to najgorsze postaci to zdecydowanie jest to Mohone.
Wiem, wiem. Nie ma go w 12 odcinku. Ale i tak go nie lubie xD
I jeszcze ten C-Note.
I Veronica i Sara - narzucające się obydwie.

ocenił(a) serial na 10
miechOo_

Według mnie: C-Note. Nie lubię kiedy pokazują jakieś jego wątki i retrospekcje-są po prostu nudne. Linc nie jest aż taki zły, bardziej go polubiłam po 2 sezonie. Veronica-starała się pomóc, ale cóż, bądźmy szczerzy-nieudolnie.Trudno, specjalnie mi jej nie żal. Natomiast Patoshik...on jest rozbrajający.

ocenił(a) serial na 8
miechOo_

ludzie skoro pytanie jest o aktororstwo to czemu swoje wypowiedzi popieracie wygladem bohaterow!

ocenił(a) serial na 10
miechOo_

Ej no sory .... aktor jest swietnie dobrany taka rola jaka rola nie od niego zalezy a on gra super!!! nAJLEPIEJ LUBIE jednak Michaela on jest boski;] Denerwuje mnie ten pedofil oczywiscie jako postac bpo aktor swietnie to odgrywa,.... Ogolnie nie mam zastrzezen serial jest swietni jeszcze nic mnie tak nie wciagnelo:D

27paulina

Ja nie moge patrzec czasami na Sare (zwlaszcza w drugim sezonie totalnie sie stoczyla i wygląda jak szambo)...czekam az ktos wpakuje jej kulke w łeb...do reszty nie mam zastrzeżen...

ocenił(a) serial na 10
miechOo_

Lincoln Junior jest najnudniejshy a Lincoln senior prawie mu dorównuje najbardziej wkurza mnie ja se daje broń zabrać(najpierw Nika potem Stedman) dosłownie porashka a pozanimi to lipa jest Sara (pruba uduszenia Kelermana poprostu śmiech na sali) ale za to Scolfield , T-Bag , Abruzzi , Bellick i Kellerman rekempensuja wshyskie straty moralne po scenach z LJ ,LS i Sara .... acha i mam nadzieje że sie jeshcze Nika pojawi w filmie bo przynajmniej było na co popatrzec ;)

ocenił(a) serial na 10
SuperFly

aha i zapomniałem o Weronice ona miny robiła jak by srała!!!! Potwór

SuperFly

no weronika jest do bani:) a w gole to jest dla mnie identyczna jak ta kaska co wygrala wyprawe robinson, nie zauwazyliscie tego:) mnie poczatkowo wkurzal tweener ale potem jakos poszlo choc nie bardzo z anim przepadam, wkurzyla mnie tak murzynka co do tej kc sie doczepila i zaczela ja straszyc ze bedzie musial oddac dziecko gdzies tam a poza tym wkurza mnie kazdy frajer , ktroy nagle poczul sie w obowiazku i dzwoni na 911 :) gdy tylko ujrzy ktorregos ze slodkich uciekinierow:)pozdrwaiam goraco wsztkiech fanow teddy'ego:)

don't be afraid... teddy's home:)

SuperFly

no fakt, lj jest zupelnie nienormalny:) widzieliscie to jak "pobil " tego kolesia ktoremu linc zaplacil zeby go pobil??????????? jak ciotka:) ja juz bym lepeij to rozegrala:) hehe

ocenił(a) serial na 6
miechOo_

a ja lubię Lincolna. Mnie osobiście drażni Tweener. Jest po prostu żałosny i taki się popisuje tym ziomowaniem, że aż głowa pęka :/

ocenił(a) serial na 10
miechOo_

Lincoln jest świetny co wy chcecie?!
Najgorszy był Kim ...

ocenił(a) serial na 8
miechOo_

jak dla mnie rewelacyjna postac to abruzzi !!! niesamowity facet. nienawidze t-bag'a, ale przyznac trzeba ze gra no....przekonywujaco:)