PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224191
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

wedlug mnie 1. Lost
2. Supernatural
3.Prison break

ocenił(a) serial na 10
km007tbg

1. what i like about you - uwielbiam ich
2. prison break

km007tbg

Lost aktualnie wygląda coraz gorzej. Kolejne odcinki nie wnoszą nic do fabuły. Jeśli lubicie Prison Break, proponuję obejrzenie Rome produkcji HBO. Te trzy seriale to elita, dalej gdzieś Surface i Supernatural, ew. Numb3rs i Night Stalker.

ChibiMi

Zgadzam się, Rome jest Geniealne! ale ten serial jest dla ludzi którzy umią myśleć...

ChesterB

obejrzałem swego czasu dwa pierwsze odcinki ROME, i po prostu nie przypadł mi do gustu, nie moje klimaty. Czy to znaczy że nie umiem myśleć? :(. chyba sie powiesze

Stefanek

nie, źle się wyraziłem, chodziło mi o to że jest to trudny serial...

użytkownik usunięty
km007tbg

Lost jest świetny, podobnie wciągnął mnie Prison Break, ale co do Supernatural to całkowita porażka. Bardzo się zawiodłam tym serialem.

km007tbg

1. Prison Break
2. Lost
3. Rome

Te seriale są po prostu świetne! ale i tak najbardziej lubie smallville :D dlatego też zapraszam na moje forum o tym serialu:

http://smallville-forum.be/

ocenił(a) serial na 9
ChesterB

tylko prison break reszta nie dorasta do piet. zwlaszcza lost

ocenił(a) serial na 4
da_markos

Ja też nie przepadam za Lost a Prison jest najlepszy ale bez przesady żeby "nie dorastał mu do pięt".W prison w jednym odcinku akcji jest tyle co w Lost w 4 odcinkach ale Lost jednak wygrało z Prison w kategorii "najlepszy serial dramatyczny"GLOBA nad czym bardzo ubolewam.

km007tbg

ja ogladam następujące seriale
1. Prison Break
2. Lost , Gotowe na wszystko , Joey
3. Supernatural , Criminal Minds , Monk
4. Medium , Invasion

ocenił(a) serial na 10
km007tbg

1. Prison Break
2. Battlestar Galactica (dzięki rewelacyjnemu 3 częściwemu odcinkowi Pegasus-Resurrection Ship1,2)
3. Surface
Lost zapowiadał się rewelacyjnie, ale potem oklapł - a szkoda

ocenił(a) serial na 10
km007tbg

jak dla mnie wlasnie Prison break, Desperate hauseviwes, Lost ... hmmm no i oczywiscie Joey

ocenił(a) serial na 9
km007tbg

jak dla mnie najlepszy jest "Lost" choć muszę przyznać, żr jestem po 6 odcinkach Prison Break i mnie coraz bardziej wciąga.. a innych nie oglądam, a co to te Rome?