wedlug mnie 1. Lost
2. Supernatural
3.Prison break
Lost aktualnie wygląda coraz gorzej. Kolejne odcinki nie wnoszą nic do fabuły. Jeśli lubicie Prison Break, proponuję obejrzenie Rome produkcji HBO. Te trzy seriale to elita, dalej gdzieś Surface i Supernatural, ew. Numb3rs i Night Stalker.
obejrzałem swego czasu dwa pierwsze odcinki ROME, i po prostu nie przypadł mi do gustu, nie moje klimaty. Czy to znaczy że nie umiem myśleć? :(. chyba sie powiesze
Lost jest świetny, podobnie wciągnął mnie Prison Break, ale co do Supernatural to całkowita porażka. Bardzo się zawiodłam tym serialem.
1. Prison Break
2. Lost
3. Rome
Te seriale są po prostu świetne! ale i tak najbardziej lubie smallville :D dlatego też zapraszam na moje forum o tym serialu:
http://smallville-forum.be/
Ja też nie przepadam za Lost a Prison jest najlepszy ale bez przesady żeby "nie dorastał mu do pięt".W prison w jednym odcinku akcji jest tyle co w Lost w 4 odcinkach ale Lost jednak wygrało z Prison w kategorii "najlepszy serial dramatyczny"GLOBA nad czym bardzo ubolewam.
ja ogladam następujące seriale
1. Prison Break
2. Lost , Gotowe na wszystko , Joey
3. Supernatural , Criminal Minds , Monk
4. Medium , Invasion
1. Prison Break
2. Battlestar Galactica (dzięki rewelacyjnemu 3 częściwemu odcinkowi Pegasus-Resurrection Ship1,2)
3. Surface
Lost zapowiadał się rewelacyjnie, ale potem oklapł - a szkoda
jak dla mnie wlasnie Prison break, Desperate hauseviwes, Lost ... hmmm no i oczywiscie Joey