Co tu dużo mówić. Myślałem że w tym roku "Losta" nic nie pobije ale "Prison BreaK" bije go na głowę;) Nie ma tyle dłużyzny co w innyh serialach co sprawia że kolejne odcinki mijają niestety bardzo szybko. Kaźdy znajdzie w nim coś dla Siebie;) Nawwt dziewczyny które pewnie za takimi serialmi nie przepadają pewnie będą go oglądały dla Michaela Scofielda:) hehe;) Dla mnie pełne 10/10!!!
a wlasnie serial jest fajny i nie ze wzgledu na michaela tylko ze wzgledu na fabule:P
i nie mow ze dziewczynom moze sie nie podobac:o
a co my mamy ogladac 5 milionowy odcinek mody na sukces? litosci :D
jasne .że nam się podoba, ja z moją najlepszą koleżanką oglądnełyśmy cały sezon z zapartym tchem, serial jest niesamowity, trzyma w napięciu do ostatniej chwili, po obejrzeniu kolejnego odcinka nie moge myślec o niczym innym, zrobił na mnie niesamowite wrażenie, polecam go wszystkim, naprawdę warto!!!!!! A co do Wentwortha Millera to jest on najprzystojniejszym człowiekiem jakiego widziałam na ekranie (bo w życiu to zaraz po moim mężu hihi), a do tego inteligentny, dobrze wykształcony, szarmancki, poprostu marzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! :)