PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Nie wierzę...

ocenił(a) serial na 10

naekranie.pl/aktualnosci/skazany-na-smierc-powraca-bedzie-nowy-sezon
Nie mam pojęcia po co... Jak oni chcą kontynuować po śmierci Michaela? Chyba że upozorowana śmierć. Po nie za dobrym 4 sezonie chcą dobić dna...

niewiem97

jak dla mnie kolejny odcinek z serii: "nie mam pomysłu na obiad więc odgrzeję wczorajszego kotleta"

niewiem97

Oj, nie widzę tego za dobrze. Mimo, że Prison Break uwielbiam to i tak uważam, że ten serial stoi tylko pierwszymi dwoma sezonami.

ocenił(a) serial na 8
nawisher

powinni olac wątki firmy itd :) i bylo by ciekawie .
co nie zmienia faktu ze jestem ciekawy

ocenił(a) serial na 8
niewiem97

a kto ci powiedział, że w tym grobie śpi scofield? nie wiem czy wiesz ale to był gość, który zawsze miał jakiś genialny plan i nie zawsze kamerzyści pokazywali go od razu tylko po jakimś czasie, że nagle mówisz ''ahaaaaaa'' teraz kumam czemu zrobił tak a nie inaczej. grób może być chwilową przykrywką, że zmarł. może to miało ochronić jego bliskich...... może wtedy firma da lincolnowi sarze i reszcie spokój.... bo snuje teorie, że scofielda poraził prąd który sprawił, że choroba odpuściła i w tym samym czasie strażnicy znaleźli go i przewieźli do innego więzienia z którego próbuje uciec :p

nie pamiętam dokładnie jak skończył się 4 sezon, pozwól że skopiuje moje słowa z innego forum niżej:
drzwi mógł otworzyć tylko scofield poprzez spięcie czy rozcięcie przewodów a w tym samym czasie Sara mogła dać noge z więzienia a on niestety nie zdążył nawet nie próbował nie obmyślał niczego, żadnego planu, czasu też nie było fakt. teorii na teraz nie mam zbytnio, musiałbym obejrzeć dokładnie te pare ostatnich odcinków 4 sezonu i przyjrzeć się czy scofield mógł mieć jakiś ukryty plan, i czy scenarzyści/kamerzyści pokazali go, ale chyba nic takiego nie było i można tylko snuć, wydaje mi się po prostu, że te porażenie tym prądem wyleczyło jego chorobe, w tym czasie stracił przytomność mundurowi go znaleźli i przewieźli do innego więzienia. domniemam, że 5 sezon zacznie się sceną scofielda w szpitalu więziennym czy coś i dalej będą ciągnąć motyw ucieczki. choć do końca nie wiem, bo scofield mówił że jest już zmęczony tym wszystkim, tymi ucieczkami... może znowu jakaś tajna organizacja? albo ci sami ludzie :p
dodam,że żadnych trailerów nieczego nie oglądałem :) i sorry za spójność w pisowni

ocenił(a) serial na 10
Mortemignis

To, że porażenie prądem wyleczyłoby jego chorobę to byłoby straszne i naciągane rozwiązanie. Chyba że będzie tak jak mówisz i przewieźliby go do innego więzienia i może tam by go wyleczyli czy coś. Ale z drugiej strony znaczyłoby to też, że uciekł z tego więzienia i trafił znowu do następnego - tym w bodajże Maroko z trailerów. Jedyne wyjście chyba, bo nie sądzę, żeby w tym więzieniu w Maroko kogoś obchodziło, że Michael jest chory.
+ żeby było poprawnie politycznie mamy C'Nota w białej czapeczce i który ''przypadkiem'' pracuje/jest w tym samym więzieniu co Michael