Nie wiem czy tydzień temu leciał jakiś odcinek ??? Ale widze ten dzisiejszy i nagle Sara ożyła wszyscy są złapani i sa w USA a nie w Ameryce łacińskiej o co chodzi ???
o to samo chciałem zapytać.pamiętam jak się skończył poprzedni sezon ale
zupełnie nie widzę powiązania z obecnym. też się zacząłem zastanawiać czy
aby nie przegapiłem odcinka tydzień temu. Czuję się zagubiony :)
To tak wygląda jak by w między czasie był jeszcze jakiś inny sezon ale to możliwe bo ja sobie nie przypominam by coś takiego miało miejsce .
Tak, tydzień temu rozpoczął się piąty sezon na Polsacie. Czyli przegapiliście odcinek, w którym są odpowiedzi na Wasze pytania :) Pozdro
piąty że co :p rok temu po wakacjach zaczął sie 3 sezon tak ??? I co w między czasie był jeszcze 4 ??? Jak to możliwe przecież śledzę dokładnie co tam na polsacie sie dzieje .
są 4 sezony PB
1-w fox river
2-ucieczka przed mahone'm
3-panama
4-scylla
o ile db pamiętam:)
czyli to jest bez sens w takim razie bo 3 seria zakończyła sie Panamą a teraz nagle w ciągu jednego odcinka Sara ożyła pojawił sie jakiś japoniec i zginęło przy okazji milion sto jedensce osób ?? Co za syf
6 wrzesnia rozpoczol sie 4 sezon skazany na smierc - ninja 4 obejzales 2 odcinek
W pierwszym odcinku 4 serii wszystko jest wyjaśnione, jak ktoś już wcześniej napisał. I naprawdę jest to logicznie i możliwie skonstruowane, więc polecam zobaczyć i się zorientować, wtedy 4 sezon nabiera troszkę innego klimatu, kiedy zna się szczegóły z których stworzony został ten 4 sezon :).