PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

OSTRZEŻENIE!!!!

ocenił(a) serial na 10

W tym wydaniu Gazety Telewizyjnej z Wyborczej na 20 stronie jest artykuł o serialach, w którym ostro spoilerują. Niby po przeczytaniu zauważyłem ostrzeżenie, że są ujawnione szczególy różnych seriali, ale to już było po przeczytaniu. Oczywiście jest tam także fragment o PB, w którym zawiadamiają czytelników o zakończeniu. Piszę to by ostrzec wszystkich, którzy mogą zrobić podobny błąd.

ocenił(a) serial na 10
orson

oj skąd wiesz niektóre gazety roznoszą takie ploty że aż brak słów!!!!!! :D

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

Wątpie bo serialu nie ma w zadneh rodzimej albo tłumaczonej stacji,mogę się mylić!

ocenił(a) serial na 10
orson

Wiem, że nie ma tego w żadnej rodzimej telewizji, ale piszą tam również o drugiej serii LOST, serialu 24 i Gotowe na Wszystko. Artykuł nosi tytuł "Nieśmiertelni muszą odejść". Nie radzę go czytać, bo na prawdę zepsujecie sobie zabawę.

orson

A w ogóle skąd oni mogą wiedzieć jak się skończy? Przecież np. Prison Break nie skończył się jeszcze w Ameryce a nie wydaje mi się aby twórcy chcieli ujawnić zakończenie. A poza tym ma być druga seria. Ciekawi mnie skąd ci ludzie z GW wiedzą o co chodzi w tym serialu skoro nie ma go w naszej TV a nie wydaje mi się, żeby umieli tak znakomicie po angielsku. Hmmm może go ściągają z neta? Ciekawa sprawa, nieprawdaż?

digital8

no wlasnie, polowa Polski nawet o tym nie slyszala a tu w GW ze cos tam cos tam... dziwne...

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

Dauny z GW czytaja spojlery i rumory i kombinują i ściemniają-ciemny lud to kupi!

Wojtek_dpo

Artukuł czytałem (całe ostatnie 2 zdania o Prison Break) i powiem wam, że to nie całkiem możliwe żeby stało się tak jak to opisali.

ocenił(a) serial na 10
digital8

Oby było tak, jak piszesz. Poczekamy- zobaczymy.

ocenił(a) serial na 4
orson

a co tam tam takiego strasznego napisali że nie chcecie podać tutja na forum.Czyżby kogoś mięli uśmiercić??

McCoy

a wiec gazeta napisala ze:
--
--
spoiler
--
--
--
serial opowiada o 6 skazancach prubujacych uciec z wiezienia. w ostatnich 4 odcinkach zginie...polowa z nich.
--
--
troche to naciagane bo nie ucieka ich 6 tylko dziewieciu. wg GW zginie polowa 6, czyli 3 osoby

ocenił(a) serial na 10
McCoy

---spoiler---

W tym artykule jest napisane: "Wszystkie rekordy chce pobić nowy amerykański serial "Prison Break". Opowiada o sześciu skazańcach, którzy szykują ucieczkę z więzienia. W ostatnich czterech odcinkach pierwszej serii zginie... połowa z nich".

orson

no ciekawe, ciekawe... jakoś tak mętalnie związałam się z bohaterami PB i oczywiście przykro mi będzie jak zginie połowa bo nie tak serial miał się dla mnie potoczyć .. ale trudno. Ciekawi mnie w jaki sposób i kto zginie.. wszystkch nie zastrzelą bo było by nudno...ech, sarkazm ;)