PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Nie rozumiem czemu ludziom się tak nie podobają te odcinki. Dla mnie były całkiem dobre.
Pokazane było jak Michael zginął, Grechen okazała się dobrą postacią mimo wszystko, a geniusz
Scofielda nie zawiódł. Również nie rozumiem teorii, że Machone zdradził. Przecież Michael o
wszystkim wiedział, to wszystko było w planie. Jak dla mnie niekoniecznie potrzebne, to jednak
warte obejrzenia.

ocenił(a) serial na 9
olekczerwony

Zgodze sie ze wszystkim, poza tym, ze Machone nie zdradzil .. Tez uwazam, ze pozniej Michael o wszystkim iwedzial, ale nie od poczatku .. Gdyby Machone nie zdradzil planu z kamera, zakonczenie najpewniej byloby inne :) No , ale ktos wymyslil to sobie tak a nie inaczej. Mi tez sie te odcinki podobaly.

ocenił(a) serial na 9
dapo9

Na początku wydawało mi się, jakby Mahone cały czas "bawił" się z tymi agentami federalnymi, zachowywał się w taki sposób, żeby widzieli że zależy mu na odzyskaniu odznaki. Ale obojętnie jak było, całe szczęście, że Mahone poszedł po rozum do głowy i ostatecznie pomógł Michaelowi.

użytkownik usunięty
olekczerwony

Dobre są, chociaż tak jak ktoś zauważył Kellerman mógł ocalić Bagwella a Sary już nie?