PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jeśli ktoś uważa, że PRISON BREAK jest na 1 miejscu z wyprodukowanych dotychczas seriali niech wpisze swój komentarz.
Moim zdaniem PRISON jest the beściak, zaraz za nim, niewiele ustępujący choć telenowelowaty LOST. Dużo poczytałem i wiem, że 24 HOURS też wymiatają lecz nie oglądałem :(

Tak więc proszę wszystkich, którzy lubią seriale o wpisywanie tytułów, które mogłyby zasilić pierwszą ligę :) To pomogło by wybrać, który serial teraz należałoby ściągnąć gdy się ma limit 7 GB na miech :)

Zróbmy kolejną listę, bo wiem że ich dużo :) ale teraz naprawdę 1 LIGA!

1. Prison Break
2. Lost
3. ..................
4. ..................
5. .................. itd.

ocenił(a) serial na 3
gongor

Jeżeli pierwsza liga to SIX FEET UNDER a potem długo długo nic.

ocenił(a) serial na 8
ikari

"Detektyw Monk" jest niezły, opowiada o o dawnym policjancie, który cierpi na nerwicę natręctw; ma przy tym dar rozwiązywania skomplikowanych spraw.

Nymphalis

Mój prywatny ranking:
1. Monty Python Flying Circus
2. Lost
3. Horoskop Śmierci
4. Friends
5. Sherlock Holmes & Doctor Watson
Nie oglądam Desperate Housewives, a zamierzam oglądać Prison Break.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 3
Norton

Po Six Feet Under dorzuciłbym, bez konkretnej kolejności:

+ Weeds
+ Anioły w Ameryce, choć to tylko miniserial
+ oczywiście Prison Break
+ też oczywiście Lost
+ Carnivale

i tak mniej oczywiście ale nadal świetne:
+ Grey's Anatomy
+ Desperate Housewives
+ Nip/Tuck
+ Gilmore Girls
i Moda na Sukces

ocenił(a) serial na 10
ikari

Jak narazie jestem w połowie pierwszego sezonu "Prison Break" i jak dla mnie jest to najlepszy serial jaki zostal wyprodukowany do tej pory. Na drugim miejscu umiesciłbym serial "ALIAS" obejrzałem wszystkie 5 serii tego serialu jest świetny. Na trzecim miejscu oczywiscie "LOST" a co do tego to moim zdaniem twórcy wykorzystali juz cały potencjał tego serialu i trzecia seria bedzie przynudzac. No i zapomniałbym o "Grey's Anatomy" równiez świetny ale do pierwszej trójki mu daleko.