PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Serwis IGN inforumuje, ze 2 sezon Prison Break rozpocznie sie juz w sierpniu! Bedzie jak dotychczas emitowany w poniedzialki oraz potrwa do stycznia, kiedy to na jego miejsce wejdzie "24".

ocenił(a) serial na 5
digital8

W sierpniu to mają się rozpocząć zdjęcia do drugiego sezonu!!!
Szkoda, że się mylisz!!!

blyskotliwa_bestia

aaaa to coś musiałem żle przeczytać... Choć na oficjalnej Polskiej stronie tak pisało więc skopiowałem tu :D

ocenił(a) serial na 7
blyskotliwa_bestia

z tego co ja sie orientuje to zdjecia do drugiej serii zaczynaja sie już w połowie czerwca, ale sezon 2 bedzie puszczany w tv dopiero w okolicy września i października

ocenił(a) serial na 8
aska_10

Wlasnie Aska ma racje zdjecia sie zaczynaja w czerwcu a nie w sierpniu. Zycze sobie tego i innym z calego serca :P

ocenił(a) serial na 10
jacekk

co do sierpnia to jednak mozemy miec troche nadziei, poniewaz:
-oficjalnie potwierdzono ze telewizja ZASTANAWIA sie nad tym aby poscic 2 serie pod koniec wakacji.
-jezeli nie wiecie to pierwsza seria Prison Break zaczela byc emitowana 29 SIERPNIA 2005r.! :)

ocenił(a) serial na 10
adaspoczta

zdjecia zaczną sie w polowe czerwca a gdzies podkneic lyub w srodku sierpnia zacznie sie 2 sezon..juz czytalam to gdzie sna amer. forach:P

PS.trzyam kciuki za Sare:Dnie chce zeby umarła:(:(:(

ocenił(a) serial na 10
asiunia_gwiazdeczka

ludzie czy wy jestescie wogole powazni, qzwa ludzie pisza plotki ktire nie maja potwierdzen a wy juz jestescie pewnie ze to prawda. rece opadaja, czytajcie lepiej tylko informacje oficjalnie potwierdzone

ocenił(a) serial na 10
adaspoczta

Dlaczego to nie miałaby być prawda? Na oficjalnej stronie jest podane, że reaktywacja na jesieni 2006, czyli sierpień.

ocenił(a) serial na 8
Ucieklem_Z_FoX_River

Bez obrazy, ale nie wydaje mi sie ze sierpien to juz jesien.
PB pewnie puszca jakos w ostatni tydzien wrzesnia lub pierwszym pazdziernika (wlasne przypuszczenia).
Fakt, ze pierwszy sezon puscili w sierpniu nic nie znaczy (chyba).

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

Też racja troche się machnąłem, ale wg mnie w dalszym ciągu zostane przy swoim, że końcówka sierpnia, ewentualnie wrzesień.

Zresztą nie ma się co niecierpliwić, bo im dłużej poczekamy tym więcej scenarzyści będą miali czasu na dopracowanie swojej pracy, a co za tym idzie kontynuacja najlepszego serialu.