PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Pierwsza 10

ocenił(a) serial na 10

Jak to się stało, że serial tak nagle z oceny 7,93 dostał ocenę 8,45 i z 140 miejsca wpadł w 10? W sumie to bardzo dobrze, bo serial na to zasługuje, ale tak nagle wszyscy zaczęli wystawiać wysokie oceny (po tylu negatywnych komentarzach odnośnie 4 sezonu)? Jakoś w to wątpię...

darkopolo_pl

Filmweb zaczął usuwać fikcyjne konta więc wyszło na to, że dużo osób zakładało fikcyjne konta po to by zmniejszyć średnią Skazanego ...

użytkownik usunięty
mattyioy079

Zgadza się, tak samo było z Avatarem i Ojcem Chrzestnym już chyba były poza 100, ale pousuwali konta fikcyjne i wszystko wróciło do normy.

ocenił(a) serial na 9

I bardzo dobrze, bo mimo średniego 4 sezonu serial jako całokształt zasłużył sobie na TOP 10. Dziwi mnie spadek Lost, w tym przypadku.

ocenił(a) serial na 10
grabarz91

Ja też jestem mile zaskoczony , poniewaz wg mnie ten serial zasługuje nawet na TOP 5 . :]

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Król wrócił. :) A tak na serio, to niezłe zdziwko jak zobaczyłem PB na 10 miejscu. Byłem pewny, że to przez 4 sezon (średniawy wiadomo) serial tak spadł, a to trolle z fikcyjnych kont nie mogli przeżyć, że serial popularny. Mimo słabszej późniejszej dyspozycji, z pewnością zasługuje na miejsce w pierwszej 10.

ocenił(a) serial na 8
AdamCFC

o tak ja sie tez ciesze ze jest w pierwszej 10:D bo tam jest jego miejsce:d

ewcynka16

I ja się podczepię:) Mimo 4 sezonu serial na pewno nie zasługiwał na miejsce poza setką... Teraz jest dobrze, a mógłby być jeszcze ciut wyżej:)

ocenił(a) serial na 10
Dances_with_Life

no serial znakomity jednak przedobrzyli 4 seria... co za duzo to nie zdrowo