Jak to się stało, że serial tak nagle z oceny 7,93 dostał ocenę 8,45 i z 140 miejsca wpadł w 10? W sumie to bardzo dobrze, bo serial na to zasługuje, ale tak nagle wszyscy zaczęli wystawiać wysokie oceny (po tylu negatywnych komentarzach odnośnie 4 sezonu)? Jakoś w to wątpię...
Filmweb zaczął usuwać fikcyjne konta więc wyszło na to, że dużo osób zakładało fikcyjne konta po to by zmniejszyć średnią Skazanego ...
Zgadza się, tak samo było z Avatarem i Ojcem Chrzestnym już chyba były poza 100, ale pousuwali konta fikcyjne i wszystko wróciło do normy.
I bardzo dobrze, bo mimo średniego 4 sezonu serial jako całokształt zasłużył sobie na TOP 10. Dziwi mnie spadek Lost, w tym przypadku.
Ja też jestem mile zaskoczony , poniewaz wg mnie ten serial zasługuje nawet na TOP 5 . :]
Król wrócił. :) A tak na serio, to niezłe zdziwko jak zobaczyłem PB na 10 miejscu. Byłem pewny, że to przez 4 sezon (średniawy wiadomo) serial tak spadł, a to trolle z fikcyjnych kont nie mogli przeżyć, że serial popularny. Mimo słabszej późniejszej dyspozycji, z pewnością zasługuje na miejsce w pierwszej 10.
I ja się podczepię:) Mimo 4 sezonu serial na pewno nie zasługiwał na miejsce poza setką... Teraz jest dobrze, a mógłby być jeszcze ciut wyżej:)