Prison Break to zdecydowanie jeden z najlepszych obecnie seriali, co prawda gdy zaczęłam go oglądać nie wciągnął mnie od razu, dopiero po odc.o buncie w więzieniu oglądam go wręcz nałogowo. Michael jest niesamowity,że w taki precyzyjny sposób zaplanował całą ucieczkę, od małej śrubki począwszy,żaden jego ruch nie jest przypadkowy, no i jeszcze dochodzi tatuaż-plan,po prostu genialne!Wentworth Miller idealnie pasuje do roli, chociaż wcześniej nie miałam okazji go nigdzie oglądać, bije od niego taki spokój i jednocześnie taka siła,to prostu rewelacja!czekam na kolejne odcinki!ciekawa jestem jak się akcja dalej potoczy, bo prędzej czy później uda im się uciec, tylko co zrobią potem?przecież będą ścigani przez tajne służby, to będzie jak walka z wiatrakami...ale sie nie moge doczekać.sorki,że sie tak rozpisalam,ale uwielbiam ten serial!!!!!!!!!!pozdrawiam,w oczekiwaniu na PRISON BREAK zaczelam tez ogladac 4400,House i Numb3rs,polecam!!
Zadzam sie z Toba w stu procentach:) serial jest neisamowity i tez jestem od niego uzaleniona:) nei wiem co ze mna bedzie kiedy sie skonczy:) my ze znajomymi zbieramy sie co dwa dni i ogldamy po trzy odcinki, juz jestesmy po 12 odcinku i nie moge wyjsc z podziwu:) film trzyma w napieciu baaaardzo!!!! chyba jedyny serial ktory odniosl na mnie az tak duze wrazenie! polecam wszystkim!! a akcent T baga jest po prostu rozwalający:) pozdrawiam