Na początku był jednym z najlepszych seriali, ale po świetnych pierwszych dwóch sezonach stał się po prostu żałosny.
Moje oceny poszczególnych sezonów:
1. seria: 10/10
2. seria: 9/10
3. seria: 6/10
4. seria: 4/10
Ogólnie serialowi daję więc ocenę 5/10.
Tak przy okazji dobrze, że już skończyli tę zabawę. Ostatnie 2 odcinki według mnie były świetne, chociaż było tam wiele błędów logicznych. No i co mnie ucieszyło najbardziej, że nie był w 100% happy end`em (dzięki temu serial zapamięta się na długi, długi czas).
Racja, mi tez bardzo podobaly sie 2 pierwsze sezony. Tyle, ze wg mnie to 3. sezon byl najgorszy
Pełna zgoda. Gdyby serial został zakonczony w II sezonie, gdy bracia spotkali panią prezydent (czy pana, już sporo czasu minęło od oglądania ;)), byłby jednym z najlepszych jakie oglądałem. Wszystkie późniejsze to niestety opera mydlana, która miała na celu po prostu zarabiać pieniądze...
Patent na latynowskie więzienie w III serii był IMO niegłupi, trwał jednak za długo (nie w sensie ilości odcinków, a odcinków (chyba wszystkich?) w których przebywali w więzieniu.
Nie rozumiem Was, skoro serial przestał Wam się podobać, to po cholerę go oglądaliście do końca?
z ciekawości??
żeby zobaczyc jak się skończy?
żeby sie przekonać czy może być jeszcze badziewniejszy?
Dokładnie, skoro się już wcześniejsze obejrzało, to trzeba było jakoś dotrwać do końca :D
"Tyle, ze wg mnie to 3. sezon byl najgorszy"
Tutaj się akurat nie zgodzę, gdyż trójka była mniej nudna i bardziej realistyczna od czwórki.
"Tutaj się akurat nie zgodzę, gdyż trójka była mniej nudna i bardziej realistyczna od czwórki."
No cóż, przynajmniej dla mnie :D
I sorry za 2 posty pod rządem :D
Dlaczego trzeba było zobaczyć?
Więc jednak Was wciągnął. ;)
Mnie jak coś nudzi, to wyłączam i zapominam o tym.
Przyznajcie, że serial ten ma coś w sobie i jednak, chce się oglądać do końca.
większość narzeka na 3 i 4 sezon, czytając różne komentarze na temat 3 sezonu myślałem że faktycznie będzie on słaby i nie śpieszyłem się z obejrzeniem. Jednak kiedy skończyłem oglądać byłem pozytywnie zaskoczony, bardzo dobry sezon, trzymał w napięciu jak 1 i 2 nie rozumiem czemu niektórym się nie podoba. z 4 sezonu widziałem narazie 2 odcinki i jak narazie jest ok
wielcy krytycy sie znalezli, chyba przesadzacie ze slowami dno, katastrofa, zal itp. prison break zaskoczyl nas wszystkich od poczatku do konca, jak mogli skonczyc na 1 sezonie skoro firma istniala nadal, trzeba bylo ja rozwalic nie;), powaznie, ten serial nauczyl mnie czym jest milosc braterska, przyjacielska, do drugiej polowki, do syna, co znaczy poswiecenie, profesjonalizm, odwaga,sila, prisona break nie zasluguje na takie zle oceny...