Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 225410
6,5 20 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Nie wiem czy oglądaliście już ten odcinek, ale przyjżyjcie się ujęciu jak więźniowie zaczynają kopać grób. W momencie jak idzie zbliżenie na łopaty Sucre uderza nogą w grób a ten się przesówa. Skubańce zrobili ze styropianu ten nagrobek.

I jeszcze zobaczcie jak Michael próbuje pocieszyć Lincolna po stracie Veronici. Zobacz na ręke Michaela. Ma zapięte na ręce kajdanki ale ma tylko jedną część. W następnym ujęciu widzimy jak rozpina całe kajdanki. Niezłe niedociągnięcia.

Pewnie jeszcze by się coś znalazło ale te dwa fanty najbardziej rzuciły mi się w oko. Mam nadzieję, że już więcej błędów się nie pojawi.

Może wy coś znaleźliście?

ocenił(a) serial na 7
unknown_soul

tak ,spójrz na ostatnie minuty tego odcinka jak wkładają worki do samochudu i sie zmienia rejestracja :)) lookaj ,po tym jak veronice zastrzelili :]

UnKnowN_3

nie inna rejestracja tylko panowie z ss przyjechali dwoma samochodami. przyjrzyj sie dokladnie, a zobaczysz, ze jeden z nich nie wysiada z auta, ktore widac przez drzwi, a wychodzi zza kadru, czyli musi gdzies tam stac inny pojazd.

ocenił(a) serial na 9
Qwerty123

Dokladnie przyjechali dwoma samochodami. Do jednego wsadzili 2 czarne torby (z pocwiartowana Veronica??, zreszta koles je podniosl na totalnym luzie, a to powinno troche wazyc, wiec nie sadze), a do drugiego srebrna walizke.

ocenił(a) serial na 10
unknown_soul

a no faktycznie grob sie przesuwa:))) heh ale to taka mala drobnostka ze daj spokoj..... normalnie jak ogladasz serial bez pauzowania co kilka chwil zeby doszukac sie jakis niedociagniec to nie zauwazylbys tego..

ocenił(a) serial na 10
unknown_soul

Nie no, bez przesady, czepianie się każdego szczególiku jest bez sensu;p.
Pozdr.;]

ocenił(a) serial na 9
Imoen_3

Co do kajdanek to druga czesc schowal pod rekaw garnituru. Nawet mozna zauwazyc jak rekaw sobie poprawia gdy ida po miescie. Nie trudno sie domyslic. A co do rejestracji to tez sie zgadzam ze byly co najmniej 2 samochody. Przeciez troche tych ''agentow'' tam bylo.