PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Prison Break-in ?

ocenił(a) serial na 10

Uda im się uciec przed prawem, zdobędą tez pieniądze. Pani Doktor przeżyje i trafi do więzienia za pomoc w ucieczce tamtym. Michael wraz z bratem będą wiec chcieli wydostać ją z więzienia. Do gry wkroczą wiec nowi gracze. Pani doktor trafia do więzienia dla kobiet gdize poznajemy nowe bohaterki ale wiekszosc akcji tym razem dzieje się po za murami wiezienia. Michael Lincoln oraz Veronica planują jak wydostać panią doktor ... VEronica łamie prawo i trafia do wiezienia. i wtedy zaczyna się nowa gra one dwie musza uciec tak jak to zaplanuje Michael z bratem ... Uciekli z wiezienia by planowac powrót do innego w wielkim stylu :P

ocenił(a) serial na 7
slaa

hehe mam to jakoś skomentować? czy tylko przyjać do wiadomości jako Twoje bujne rozmyslanie?

ocenił(a) serial na 10
PeePee

jeżeli to prawda to jakoś sobie nie wyobrażam tego że veronica będzie w więzieniu i będzie chciała wydostać sarę... :P

slaa

dla mnie to powinno by być raczej większe poświęcenie Michaela a nie Veronici bo to w końcu Michaelowi najbardziej na tym zalezy... :D to musi byc bardziej dramatycznie rozegrane pomiędzy tymi dwoma postaciami... wiecie o co mi chodzi? ;)
pozdro dla fanów PB :*

ocenił(a) serial na 10
StarFish

ja nie wyobrażam sobie jakoś tego bo przecież Bellick by się obczaił że Veronica i Sara są w jednym więzieniu... a przeciez Veronica jest BLISKĄ ZNAJOMĄ Linca..:p pozdro i zapraszam do mnie:P

slaa

nieee... raczej to nie będzie tak... ;) Michael powinien ją uwolnić, tylko jak? :D ;)

ocenił(a) serial na 10
StarFish

tego nikt się nie domyśli... ;/ znając prison break

slaa

i to jest chyba w tym najfajniejsze... ;D

ocenił(a) serial na 5
StarFish

Hehehe chesteros rozbawił wszystkich, widać chłopak pracuje przy produkcji serialu :D
No i oczywiście pozdrawiam panią StarFish, ja Cie rozumiem ;)

slaa

dzięki :) hehe... a mówia ze kobiety cięzko jest zrozumieć... ;) ale chyba większośc wie o co mi chodzi? ;D
pozdrawiam :)