PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

danie dziesiątki (a pewno większość tyle dała po 1 i 2 serii) to WSTYD !!!

ocenił(a) serial na 10
darkdefender

Rozumiem ze ci sie 3,4 sezon nie podobał?? To daj sobie spokój i ogladaj M jak miłość - noty nie zmienisz:/

ocenił(a) serial na 1
tomaszek0017

notę zmieniłem na 1
oglądam seriale na poziomie Dexter i Californication w trzymają poziom
Tobie się 4 seria podoba? - ROTFL :D To tak jakby się przyznać że jest się downem :D
idź lepiej sobie pooglądaj M jak Moda na sukces

darkdefender

"M jak Moda na sukces" i kto tu jest downem.

ocenił(a) serial na 10
darkdefender

Zmieniles na 1 fajnie to juz spelniles swoja misje teraz mozesz przestac ogladac serial i wyrzucic wszystkie piraty PB. Trzymam cie za slowo skoro dalej 1 to kto o zdrowym rozsadku ogladal by film ktory wedlug niego jest na pałe?!

ocenił(a) serial na 1
tomaszek0017

@Biały pielgrzym - gra słów jest Ci obca, idź lepiej wracaj do gimnazjum dzieciaku (a może nie wyszedłeś z gimnazjum - jak tak to przepraszam za obelgę - z dziećmi się nie kłucę)

@tomaszek19883 oglądać PB przestałem, jeśli mi kto powie że jest znów taki dobry jak w 1 i 2 serii (wystarczy mi że nie będzie tak żenujący jak jest teraz) to może jeszcze spojrzę. Piratów PB wyrzucać nie muszę, bo po 3 i 4 serii delete sam mi się jakoś naciskał :D

ocenił(a) serial na 7
darkdefender

... powiedział wielki dorosły, który nawet gramatyki i ortografii nie zna.

ocenił(a) serial na 8
pannaannowata

Ludzie! Każdy ogląda to co mu się podoba! I każdy może mieć własne zdanie! Jedni oglądają "Mode na sukces" inni "świat według Bundych" ... I nie zmienią swojego zdania na temat filmu, tylko dlatego, że ktoś im napisze że to jest "Wstyd" ! wiec nie marnujcie swojego czasu i nie zaśmiecajcie forum ;/

ocenił(a) serial na 1
pannaannowata

nie kłócę się z dziećmi a także z osobami które własną retorykę na dowolny temat sprowadzają do czepiania się jednego(!) błędu ort i braku jakichś przecinków.

ocenił(a) serial na 1
pannaannowata

@pannaannowata

Sorki że daję dwa posty pod drugim, ale jakoś nie mogę zdzierżyć gdy komentuje mnie osoba która ocenia filmy tak:

Dexter 1/10 (WTF !!)
Californication 1/10 (WTF !!)
Z Archiwum X 1/10 (WTF !!)
Herosi 1/10 (WTF !!)
Californication 1/10 (WTF !!)
Alternatywy 4 1/10 (WTF !!)
Dr House 1/10 (WTF !!)
Przyjaciele 1/10 (WTF x10 !!)

Oszukać przeznaczenie 3 10/10 (LOL :D)
High School Musical 2 10/10 (LOL x2 :D)
High School Musical 10/10 (LOL :D)
Prison Break 10/10 (LOL :D)

Sory za moją gramatykę, ale jeśli naprawdę jesteś dziewczyną jesteś gł**im POKEMONEM jeśli chłopakiem gł**pim deklem.
Rozumiem że można czegoś nie lubić bo to nie "tfoje" klimaty dziewczynko - ale to jest staszna żenua. Jeśli czegoś po prostu nie lubisz, nie znaczy że trzeba od razu obniżać mu ocenę. Idź pobaw się barbie z High School Musical 1/2.

ocenił(a) serial na 8
darkdefender

"High School Musical 2 10/10 (LOL x2 :D)
High School Musical 10/10 (LOL :D) "

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHH ! ! ! xD
nie no dzieffczyno... To już jest przesada ;P

ocenił(a) serial na 7
yyy_

żal mi cię oceniam filmy wedlug wlasnego gustu a tobie do tego gowno :]

ocenił(a) serial na 1
pannaannowata

o gustach się nie dyskutuje - zgodzę się - ale żadna osoba z takim gustem nie powinna wypowiadać się na temat filmów na takim serwisie. Wolność - to rozumiem, ale bez przesady. Dla dziefczynek jak Ty już nawet "Czarodziejka z księżyca" wydaje się pozycją zbyt ambitną.

ocenił(a) serial na 6
darkdefender

szczerze mówiąc to już tytuł tego tematu mocno mnie ubawił;p:D

,,Proszę dla własnego dobra zmieńcie wasze noty,, lol x100000000000:D
biorąc pod uwagę 3sezony dałabym 6/10, ale dajcie spokój z takimi tekstami;p każdy niech sobie ocenia jak chce.