Mam do Was takie pytanko. Czy Wy też uważacie tak jak ja, że Shannon Lucio ( sekretarka w firmie Gate ) jest najbardziej pociągającą aktorką z PB ? Myślę, że jedyną z którą można ją porównać jest Holly Valance ( Nika )
Moim zdaniem ... moze troche nie profesjonalnym (no bo jestem ja nie patrzec dziewczyna) to naladniejsza byla Nika a zaraz po niej Maricruz... :):) ale to jest moje zdanie......:P
do kobiet mam szacunek ,ale ty nie jesteś kobietą
A ciebie chyba tata uczył Wychowania do Zycia w Rodzinie
jestem kobieta..... a Ty jestes zbyt glupi zeby to zauwazyc.... a przygotowania do zycia w rodzinie nie musial mnie nikt uczyc...:P chyba ciebie ucza w podstawowce...
a po czym mam stwierdzić ,że jesteś kobietą?
po nicku sweetblondi ,którego szukałaś cały dzień w słowniku bo w przedszkolu nie uczą Angielskiego, czy może po obrazku ściągniętym z www.google.pl największej Amerykańskiej skandalistce
nie jestem zadna kurwa!!!! zebyc ciagnac druta palancie.... nie chce mi sie z toba gadac bo znizam sie do twojego poziomu... nara
Chciałem ci jeszcze powiedzieć ,że wzięłaś sobie niezły wzór do naśladowania.Jesteś tak samo głupiutka jak Britney Spears
trudno sie mowi i zyje sie dalej.....
ja moge zyc ze swoja "glupota" ale czy ty mozesz ze swoim schorzeniem to nie wiem.....
Sweetblondi, nie rozmawiaj z Mathiasem.On tu nie jest po to by dyskutować na temat filmu tylko żeby zwrócić na siebie uwagę.Bo pewnie nikt nie chce z nim rozmawiać,nikt go nie lubi z tego względu jaki jest.Jest samotny i rozczarowany zyciem.Sutne to, ale nic sie na to nie poradzi...
Widzicie jak się ucieszył ,że znowu ktoś zwrócił na niego uwagę ? La Vita è bella myśli sobie klikając...
Ludzie, trzymajcie mnie. Mam prośbę do administratorów Filmweba. Zbanujcie Mathiasa__13cool bo już nie mogę wytrzymać widząc Jego 512152 postów, które obrażają innych. A Ty Blondi04 olej gówniarza, nie zniżaj się do Jego poziomu...
licząc ten post mam 512154
wkurza cię to ,że mam coś do powiedzenia a ty nieeeee
tak a Ty masz strasznie inteligentne rzeczy do gadania.... zebys jeszcze cos sensownego pisal a nie obrazal wszystkich.... zal mi ciebie...
Mathias13cool teraz obraził mnie, tudzież mój ukochany klub, lecz nie będę się zniżał do Jego poziomu, dlatego nie mam zamiaru wdawać się w pojedynek słowny. Szkoda na to mojego czasu dziecko, bo i tak byś pewnie nie zrozumiał co napisałem...
zastanów się jak piszesz do mnie
albo w trzeciej osobie: "obraził mnie"
albo bezpośrednio do mnie: "Szkoda na to mojego czasu dziecko"
mysle ze pierwsze zdanie jego wypowiedzi bylo skierowanoe do ogolu <lub do mnie:P > a drugie zdanie to napewno bylo do ciebie:P wiec nie jest z nim zle...:P
POWERBOSTON i Blancos: macie racje:P juz nie bede sie wdawala w glupie dyskusje z ty czyms:P
macie racje ktos musi z tym cos zrobic... to jest po prostu glupie... czlowiek nie zna nikogo osbiscie a wszystkich naokolo jedzie....
Chciałem jedynie przeprosić Dareckiego ,że zaczełem się wyzywać z tymi dwoma wieśniakami mowa tu o:POWERBOSTON i Blancos i odbiegłem od tematu.
Ja uważam ,że Nika jest ładniejsza ale Trishanne jest seksowniejsza
Masz coś do ludzi ze wsi? Albo dobra, nieważne. Nie zamierzam zniżać się do Twego poziomu. Ciekawi mnie tylko czy rodzice są z Ciebie dumni.
Jak to powiedział C-Note " Rodzice muszą być z Ciebie dumni. Trafić na podwójnego idiotę i głupka".
Cya.
Ludzi mieszkający na wsi to nie są wieśniacy
wieśniacy to osoby ,które nie mają kultury innymi słowa to ty
Jak chcesz dawać przysłowia z Prison Break to przynajmniej nie przekręcaj słów
"wieśniacy to osoby ,które nie mają kultury" -to ci się udało, muszę przyznać.Boski tekst,zwłaszcza że napisany przez ciebie.A co do ostatniego wersu to proszę: http://pl.wikipedia.org/wiki/Cytat
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przysłowie
I jeszcze raz gratulacje. Nie dość ,że udało ci sie zwrócić na siebie
uwagę ,to jeszcze uzyskałeś wiedzę czym sie różni cytat od przysłowia...
jak chcesz za szpanować ,że znasz takie strony jak www.wikipedia.pl to się nie popisałeś
Cytat - dosłowne przytoczenie czyichś słów
a C-note nie powiedział " Rodzice muszą być z Ciebie dumni. Trafić na podwójnego idiotę i głupka"
weż sobie załóż gadu gadu (o ile wiesz co to za program)
znajdz mój numer to cię powyzywam
Przepraszam,ale dlaczego chcesz mnie wyzywać ?
Czy ja cię wyzywam ? Określiłem cie jakimś epitetem ? A moze cię czyms uraziłem ? No chyba że lubisz wyzywać ludzi...
Nawet jeśli nie było to dokładne przytoczenie słów , to i tak nie miało to nic wspólnego z przysłowiem...
Żenada. To co C_note powiedział to nie ważne. Każda wersja napisów jest inna. Po drugie to jestem informatykiem i raczej wiem co to gg i na końcu. To powiedz mi, w którym miejscu jestem niekulturalny?
Ja nie oglądam wersji z lektorem, gdyż nasi lektorzy ni mają pojęcia o J.ANG więc lul, a ja staram się być kulturalny i nie nadużywać przekleństw na forum, a słowo gówniarz to nie od dziś wiadomo ze nie obraza... Na Polski należy chodzić..
Osobiscie uwzam ze wersja z lektorem psuje kilmat kazdego filmu, wiec wole ogladac z napisami:)... no ale to moje zdanie....
Mathias zamnij pape 13 letni zaj..y kibicu barcelony, popros pania z gimnazjum od polsikego zeby cie troche nauczyla polszczyzny a rodzicow zeby od czasu do czasu profilaktycznie pierdolneli w ten pusty leb cwaniaczku internetowy
i co jestem kibiciem Barcelony i masz coś pierdolona kurwo.
Do papy to ty matce bierzesz
"zamnij"
"zaj..y"
"polsikego"
po leb ma być przecinek ty brudasie bez szkoły
co za przyjeby wchodzą na to forum
jedyni normalni to:
Szajba
Darecki i
sweetblondi_04
nieomieszkam oglosic Ze Blondi jest super a MAtthias czy jak tam inaczej ma ten ciec...jest palantem. dziecko nie zwracaj na siebie w głupi sposób uwagi bo takim zachowaniem to Ty se mozesz zwrocic uwage Adminów portalu filmweb.pl. Radze nalozyc kapcie, pójsc do piaskownicy i zwrocic uwage samochodzikami dla kolegów twojego pokroju. dziekuje