PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Mam do Was takie pytanko. Czy Wy też uważacie tak jak ja, że Shannon Lucio ( sekretarka w firmie Gate ) jest najbardziej pociągającą aktorką z PB ? Myślę, że jedyną z którą można ją porównać jest Holly Valance ( Nika )

ocenił(a) serial na 8
Darecki_9

Nie bardzo... przy Holly Valance wypada kiepsko :P

Darecki_9

Moim zdaniem ... moze troche nie profesjonalnym (no bo jestem ja nie patrzec dziewczyna) to naladniejsza byla Nika a zaraz po niej Maricruz... :):) ale to jest moje zdanie......:P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Mathias_13cool

bardzo cenna uwaga... taka na poziomie...

PS "cycki" to ma krowa... kobieta ma piersi....

Mathias_13cool

oj zdziwil bys sie chopczyku...:P moze troche szacunku do kobiet?? co ?? mama cie nie wychowala??:p

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

do kobiet mam szacunek ,ale ty nie jesteś kobietą
A ciebie chyba tata uczył Wychowania do Zycia w Rodzinie

Mathias_13cool

jestem kobieta..... a Ty jestes zbyt glupi zeby to zauwazyc.... a przygotowania do zycia w rodzinie nie musial mnie nikt uczyc...:P chyba ciebie ucza w podstawowce...

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

a po czym mam stwierdzić ,że jesteś kobietą?
po nicku sweetblondi ,którego szukałaś cały dzień w słowniku bo w przedszkolu nie uczą Angielskiego, czy może po obrazku ściągniętym z www.google.pl największej Amerykańskiej skandalistce

Mathias_13cool

nie jestem zadna kurwa!!!! zebyc ciagnac druta palancie.... nie chce mi sie z toba gadac bo znizam sie do twojego poziomu... nara

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

I am winner

Mathias_13cool

chyba w snach!!!!

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Chciałem ci jeszcze powiedzieć ,że wzięłaś sobie niezły wzór do naśladowania.Jesteś tak samo głupiutka jak Britney Spears

Mathias_13cool

trudno sie mowi i zyje sie dalej.....
ja moge zyc ze swoja "glupota" ale czy ty mozesz ze swoim schorzeniem to nie wiem.....

sweetblondi_04Ruda

Sweetblondi, nie rozmawiaj z Mathiasem.On tu nie jest po to by dyskutować na temat filmu tylko żeby zwrócić na siebie uwagę.Bo pewnie nikt nie chce z nim rozmawiać,nikt go nie lubi z tego względu jaki jest.Jest samotny i rozczarowany zyciem.Sutne to, ale nic sie na to nie poradzi...

ocenił(a) serial na 8
POWERBOSTON

bardo wzruszające to co powiedziałeś
zraniłeś moje uczucia

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

PS.MAM WIęCEJ KOLEGóW OD CIEBIE

Mathias_13cool

Widzicie jak się ucieszył ,że znowu ktoś zwrócił na niego uwagę ? La Vita è bella myśli sobie klikając...

Mathias_13cool

Ludzie, trzymajcie mnie. Mam prośbę do administratorów Filmweba. Zbanujcie Mathiasa__13cool bo już nie mogę wytrzymać widząc Jego 512152 postów, które obrażają innych. A Ty Blondi04 olej gówniarza, nie zniżaj się do Jego poziomu...

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

licząc ten post mam 512154
wkurza cię to ,że mam coś do powiedzenia a ty nieeeee

Mathias_13cool

tak a Ty masz strasznie inteligentne rzeczy do gadania.... zebys jeszcze cos sensownego pisal a nie obrazal wszystkich.... zal mi ciebie...

Mathias_13cool

Mathias13cool teraz obraził mnie, tudzież mój ukochany klub, lecz nie będę się zniżał do Jego poziomu, dlatego nie mam zamiaru wdawać się w pojedynek słowny. Szkoda na to mojego czasu dziecko, bo i tak byś pewnie nie zrozumiał co napisałem...

ocenił(a) serial na 8
Blancos

zastanów się jak piszesz do mnie
albo w trzeciej osobie: "obraził mnie"
albo bezpośrednio do mnie: "Szkoda na to mojego czasu dziecko"

Mathias_13cool

mysle ze pierwsze zdanie jego wypowiedzi bylo skierowanoe do ogolu <lub do mnie:P > a drugie zdanie to napewno bylo do ciebie:P wiec nie jest z nim zle...:P

Blancos

POWERBOSTON i Blancos: macie racje:P juz nie bede sie wdawala w glupie dyskusje z ty czyms:P
macie racje ktos musi z tym cos zrobic... to jest po prostu glupie... czlowiek nie zna nikogo osbiscie a wszystkich naokolo jedzie....

ocenił(a) serial na 8
Darecki_9

Chciałem jedynie przeprosić Dareckiego ,że zaczełem się wyzywać z tymi dwoma wieśniakami mowa tu o:POWERBOSTON i Blancos i odbiegłem od tematu.

Ja uważam ,że Nika jest ładniejsza ale Trishanne jest seksowniejsza

Mathias_13cool

Masz coś do ludzi ze wsi? Albo dobra, nieważne. Nie zamierzam zniżać się do Twego poziomu. Ciekawi mnie tylko czy rodzice są z Ciebie dumni.

Jak to powiedział C-Note " Rodzice muszą być z Ciebie dumni. Trafić na podwójnego idiotę i głupka".

Cya.

ocenił(a) serial na 8
Blancos

Ludzi mieszkający na wsi to nie są wieśniacy
wieśniacy to osoby ,które nie mają kultury innymi słowa to ty
Jak chcesz dawać przysłowia z Prison Break to przynajmniej nie przekręcaj słów

Mathias_13cool

"wieśniacy to osoby ,które nie mają kultury" -to ci się udało, muszę przyznać.Boski tekst,zwłaszcza że napisany przez ciebie.A co do ostatniego wersu to proszę: http://pl.wikipedia.org/wiki/Cytat
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przysłowie
I jeszcze raz gratulacje. Nie dość ,że udało ci sie zwrócić na siebie
uwagę ,to jeszcze uzyskałeś wiedzę czym sie różni cytat od przysłowia...

ocenił(a) serial na 8
POWERBOSTON

jak chcesz za szpanować ,że znasz takie strony jak www.wikipedia.pl to się nie popisałeś
Cytat - dosłowne przytoczenie czyichś słów

a C-note nie powiedział " Rodzice muszą być z Ciebie dumni. Trafić na podwójnego idiotę i głupka"

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

weż sobie załóż gadu gadu (o ile wiesz co to za program)
znajdz mój numer to cię powyzywam

Mathias_13cool

Przepraszam,ale dlaczego chcesz mnie wyzywać ?
Czy ja cię wyzywam ? Określiłem cie jakimś epitetem ? A moze cię czyms uraziłem ? No chyba że lubisz wyzywać ludzi...

Mathias_13cool

Nawet jeśli nie było to dokładne przytoczenie słów , to i tak nie miało to nic wspólnego z przysłowiem...

ocenił(a) serial na 8
POWERBOSTON

dobra poprostu będę cię ignorować

Mathias_13cool

Żenada. To co C_note powiedział to nie ważne. Każda wersja napisów jest inna. Po drugie to jestem informatykiem i raczej wiem co to gg i na końcu. To powiedz mi, w którym miejscu jestem niekulturalny?

Mathias_13cool

Ja nie oglądam wersji z lektorem, gdyż nasi lektorzy ni mają pojęcia o J.ANG więc lul, a ja staram się być kulturalny i nie nadużywać przekleństw na forum, a słowo gówniarz to nie od dziś wiadomo ze nie obraza... Na Polski należy chodzić..

Blancos

Osobiscie uwzam ze wersja z lektorem psuje kilmat kazdego filmu, wiec wole ogladac z napisami:)... no ale to moje zdanie....

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Mathias zamnij pape 13 letni zaj..y kibicu barcelony, popros pania z gimnazjum od polsikego zeby cie troche nauczyla polszczyzny a rodzicow zeby od czasu do czasu profilaktycznie pierdolneli w ten pusty leb cwaniaczku internetowy

ocenił(a) serial na 8
Godfather99

i co jestem kibiciem Barcelony i masz coś pierdolona kurwo.
Do papy to ty matce bierzesz
"zamnij"
"zaj..y"
"polsikego"
po leb ma być przecinek ty brudasie bez szkoły

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

co za przyjeby wchodzą na to forum
jedyni normalni to:
Szajba
Darecki i
sweetblondi_04

Mathias_13cool

ooo:P mam sie czuc wyrozniona??:P jest jeszcze wiele fajnych ludzi na tym forum...:)

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

w jakim "nie" sensie kochany??:P Mi jeszcze nikt niczego nie odmowil:P

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

nie powinnaś się czuć wyróżniona

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

nieomieszkam oglosic Ze Blondi jest super a MAtthias czy jak tam inaczej ma ten ciec...jest palantem. dziecko nie zwracaj na siebie w głupi sposób uwagi bo takim zachowaniem to Ty se mozesz zwrocic uwage Adminów portalu filmweb.pl. Radze nalozyc kapcie, pójsc do piaskownicy i zwrocic uwage samochodzikami dla kolegów twojego pokroju. dziekuje

djxeon

A dziekuje bardzo za mile stwierdzenie:*:*:):)