PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Mam do Was takie pytanko. Czy Wy też uważacie tak jak ja, że Shannon Lucio ( sekretarka w firmie Gate ) jest najbardziej pociągającą aktorką z PB ? Myślę, że jedyną z którą można ją porównać jest Holly Valance ( Nika )

ocenił(a) serial na 8
djxeon

nie "se" tylko sobie
Ja pójdę do piaskownicy a ty idż do biblioteki wypożyczyć Słownik poprawnej polszczyzny

Darecki_9

hmmm... w sumie racja, jedyne pociagajace kobiety w PB to sekretarka Gate/agent FBI, Nika i jeszcze Mariecruz... mysle, ze jeszcze na uwage pod wzgledem atrakcyjnosci zasluguje Lisa(jeden z dyskoboli) - taka dojżała kobieta z klasą :D

P.S. Widze, że jak moderator tutaj zawita, bedzie miał ręce pełne roboty :)

ocenił(a) serial na 3
Pijany_Mistrz

ja pierdole co za matoł , ja pierdole wchodzi skurwysyńskie 13 letnie dziecko neo wejdzie na forum i zacznie wszystkich obrazac kutas niemyty wlasnie dla takich jak ty internet powinien byc zabroniony mamisynku wyjebany

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
Godfather99

zgadzam się!! już to miałem napisać... Lisa jest ekstra. Tak jak to ująłeś.. dojrzała i z klasą

ocenił(a) serial na 10
Godfather99

`Sweetblondi gustu co do muzyki to ty niemasz xD Polski Rap uuuuuuuu............

ElectricWarrior

Kazdy slucha tego co lubi...... a co ci do tego kochany czego ja slucham....:P

ocenił(a) serial na 8
Darecki_9

Według mnie najładniejsza i najzgrabniejsza była ta latynoska, zapomnialam jej imienia, dziewczyna Whistera. Bezkonkurencyja.

mamiya

Najbardziej sexowne kobiety PB to wg mnie: Nika, Agentka GATE, Gretchen (patrz odc 4x08 i 4x11 ) Maricruz.

ocenił(a) serial na 10
Maniek2008

Wszystko zależy od gustu... moim zdaniem na dwóch pierwszych miejscach znajdują się Nika i Agentka GATE.

ocenił(a) serial na 8
mamiya

Sofia Lugo
Mi się ona nie podobała ,ale każdy ma inny gust

ocenił(a) serial na 7
Mathias_13cool

Ja jako dziewczyna uważam, że najładniejsze są Sara, Gretchen, Pam, Maricruz, Trishanne. I jak co Sofia. Nika dla mnie ma zbyt agresywny wizerunek. Chyba nikogo nie pominęłam. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
pannaannowata

o właśnie Pam też jest zajebista

ocenił(a) serial na 5
pannaannowata

1. Sekretarka GATE
2. Nika
3. Sara (patrz 4x06)
4. Lisa
5. Pam

Gretchen i Susan są wg. mnie niezbyt fajne z wyglądu. Nie wspominając juz o Veronice <blee>