Mam do Was takie pytanko. Czy Wy też uważacie tak jak ja, że Shannon Lucio ( sekretarka w firmie Gate ) jest najbardziej pociągającą aktorką z PB ? Myślę, że jedyną z którą można ją porównać jest Holly Valance ( Nika )
nie "se" tylko sobie
Ja pójdę do piaskownicy a ty idż do biblioteki wypożyczyć Słownik poprawnej polszczyzny
hmmm... w sumie racja, jedyne pociagajace kobiety w PB to sekretarka Gate/agent FBI, Nika i jeszcze Mariecruz... mysle, ze jeszcze na uwage pod wzgledem atrakcyjnosci zasluguje Lisa(jeden z dyskoboli) - taka dojżała kobieta z klasą :D
P.S. Widze, że jak moderator tutaj zawita, bedzie miał ręce pełne roboty :)
ja pierdole co za matoł , ja pierdole wchodzi skurwysyńskie 13 letnie dziecko neo wejdzie na forum i zacznie wszystkich obrazac kutas niemyty wlasnie dla takich jak ty internet powinien byc zabroniony mamisynku wyjebany
zgadzam się!! już to miałem napisać... Lisa jest ekstra. Tak jak to ująłeś.. dojrzała i z klasą
`Sweetblondi gustu co do muzyki to ty niemasz xD Polski Rap uuuuuuuu............
Według mnie najładniejsza i najzgrabniejsza była ta latynoska, zapomnialam jej imienia, dziewczyna Whistera. Bezkonkurencyja.
Najbardziej sexowne kobiety PB to wg mnie: Nika, Agentka GATE, Gretchen (patrz odc 4x08 i 4x11 ) Maricruz.
Wszystko zależy od gustu... moim zdaniem na dwóch pierwszych miejscach znajdują się Nika i Agentka GATE.
Ja jako dziewczyna uważam, że najładniejsze są Sara, Gretchen, Pam, Maricruz, Trishanne. I jak co Sofia. Nika dla mnie ma zbyt agresywny wizerunek. Chyba nikogo nie pominęłam. Pozdrawiam.