PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

[...]
FOX: And what we'll see in the end? Tell something.
Matt Olmstead: In the last episode we'll kill Michael.
FOX: What? Why? Is any reason?
Matt Olmstead: Maybe. I can't tell more. You'll watch Prison Break and you'll see.
FOX: And how about it Wentworth? What he said?
Matt Olmstead: It was his choice. We wanted 7 season, but his not. That's all.
[...]

NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!

dowszystkiegocosieda

Mówiąc szczerze to jakoś wątpię, że go uśmiercą. Według mnie uśmiercenie Michaela byłoby najlepszym zakończeniem serialu, ale twórcy raczej nie mają jaj żeby to zrobić... skoro nawet nie stali twardo przy swojej decyzji i przywrócili Sarę...:/ Przez ostatnie 6 odcinków pewnie Michael i Linc będą się bawić w kotka i myszkę, a w ostatnim padną sobie w ramiona i wybaczą wszelkie nieporozumienia, następnie wszyscy: Linc, Mike i Sara odpłyną w stronę zachodzącego słońca jako jedna, wielka, szczęśliwa rodzina. Natomiast jeśli jakimś cudem zakończy się inaczej to będę mile zaskoczona.

ocenił(a) serial na 8
White_Rose05

zapomniałaś o Sofii i LJ'u :P

ocenił(a) serial na 9
dowszystkiegocosieda

Niee to nie prawda skad te źrodło? Jeśłi on umrze nie ogladam weicej skazanego:p

ocenił(a) serial na 8
rigodon123

dowszystkiegocosieda: nie wszyscy uczyli sie j.Angielskiego, i nie dadzą sobie razy z przetłumaczeniem tego, co napisales/napisalas... Wiec ja może pomoge :P

FOX: Co zobaczymy na końcu? Powiedz coś.
Matt Olmstead: W ostatnim epizodzie uśmiercimy Michaela.
FOX: Co? Dlaczego? Z jakiegoś konkretnego powodu?
Matt Steadicam: Być może. Nie mogę powiedzieć więcej. Jak będziesz oglądał PB to zobaczysz
FOX: A co na to Wentworth? Co on powiedział?
Matt Olmstead: To był jego wybór. Chcieliśmy nakręcić 7 sezonow, ale on nie. To wszystko

------------------------

wydaje mi sie, ze to jakaś ściema :P

yyy_

Ludzie, przecież pan/pani dowszystkiegocosieda sam sobie to wymyślił :D. Nie widzicie tych błędów? Poza tym myślę, że osoba udzielająca wywiadu byłaby bardziej elokwentna w swoich wypowiedziach... :)

yyy_

No właśnie, zapomniałam dodać LJ'a i Sofię... a może załapią się jeszcze Alex, Sucre i T-Bag...;) Ok, teraz przesadziłam ale nadal stawiam, że Mike nie zginie, a szkoda bo byłoby to efektowne zakończenie serialu.

ocenił(a) serial na 6
yyy_

Po pierwsze ten cały "wywiad" jest naszpikowany błędami.Po drugie przecież scenarzyści musieliby być głupi,żeby zdradzać zakończenie mediom.A nawet gdyby tak zrobili,to Fox by na pewno nie upublicznił tego wywiadu,bo na perwno straciliby mase oglądalności finału(mimo,iż już jest ona mała).Po trzecie user,który założył ten temat jet trollem i chce tylko wywołać zamieszanie...Ludzie, nie bądźcie głupi!