Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 225410
6,5 20 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Oczywiście, że jak w każdym serialu i tu zdarzają się jakieś niedociągnnięcia czy przegięcia. Ale co z tego? To ma być rozrywka. Mam w nosie to czy przyszyta ręka już się rusza czy nie. Jak komuś to nie pasuje niech filmu nie ogląda, niech przerzuci się na LOST lub EUREKE gdzie z pewnością żadnych przegięć nie ma. Kino to rozrywka i właśnie pod tym kątem przynajmniej ja do tego podchodzę. Oczywiście każdy ma prawo do własnej oceny więc i ja mam. Pozdrawiam

anadal

Zgadzam się z Toba w 100%. Jak komuś się nie podoba to niech nawet sobie patrzy na "Mode na sukces" :P.

ocenił(a) serial na 10
anadal

Respekt;p.
Jak ktoś nie docenia, że ma okazję oglądać najlepszy serial, to jego sprawa;].

ocenił(a) serial na 7
Imoen_3

bo w serial nie ma sie co zaglebiac tak bardzo zeby kazdy szczegol odkryc i kazde niedociagniecie tylko po to zeby dla rozrywki go po prostu (!!!) oglądać i już. nie wiem po co sie tak doszukiwac tych niedociagniec naprawde...

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Hmmm, uwielbiam Prison, zwłaszcza za talent jakim wykazali sie w 1 sezonie scenarzysci. Teraz niestety ich forma znacznie spadła i faktycznie niektore niedorzecznosci mogą przeszkadzać w odbiorze. Od razu jednak dodam ze Prison Break to mimo wszystko moj ulubiony serial ale jak na razie tylko dzieki genialnemu pierwszemu sezonowi.

ocenił(a) serial na 9
Basm

zgadzam się z Toba anadal :)
nie rozumiem 1 rzeczy czemu ci fani chca tak za wszelka cene znalezc jakis blad, chca byc krytykami filmowymi? tworcy filmu znaja sie na rzeczy i nie robia byle tam jakiegos bledu, poprostu widzowie nie rozumieja danego motywu i odbieraja to inaczej :)

ocenił(a) serial na 7
anadal

A ja sie z Tobą nie zgadzam. Prison Break to realistyczny serial. Każdy oczekuje, aby był tak prawdziwy jak tylko to możliwe. Nikt nie chce jakiś nadprzyrodzonych, kosmicznych czy sci-fi motywów jak w Eurece czy Lost. To zupełnie inna bajka. Chcemy REALIZMU a nie debilizmu! Po za tym prison break to serial, który reprezentuje światową klasę, a takiemu nie można wybaczyć głupich niedociągnięć i gagów.

ocenił(a) serial na 7
reaper

a gdzie w PB znalazłeś motywy nadprzyrodzone. kosmiczne czy sci-fi????????? idealne spostrzeżenie - PB to zupełnie inna bajka niż Lost

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Zgadzam się z tobą reaper. A wiecie czemu w rankingu seriali Prison Break jest na drugim miejscu, a LOST na pierwszym? Bo LOST jest juz w telewizji, a jak chce ktos obejrzec Prison'a to musi go z neta sciagnac. Ja mysle, że PB to najlepszy serial na świecie

ocenił(a) serial na 7
Jazio

też tak myslę z tym że wszystkich seriali świata jeszcze nie widziałam to nie wiem czy mam prawo tak sądzić :P mimo to zgadzam się - serial najlepszy na świecie (no ale tak na równi z nim stawiam Desperate housewives...)

a PB moze i pokaze sie w polskiej telewizji tylko caly czas musimy pisac do tvnu czy polsatu czy tvp z prosbami o wyemitowanie, ja przebywam na wielu forach o PB i ludzie naprawdę meile wysyłają do różnych stacji więc moze w koncu któraś z nich dostrzeże tą "żylę złota" i wyemituje PB a wtedy on pobije Lost na łeb na szyję :D pomimo tych wszystkich "niedociągnięć" które cały czas ktoś znajduje ;) bo to w końcu najlepszy serial na świecie ;p

ocenił(a) serial na 10
Fluorescent

Moim zdaniem to,że troche mu sie ruszała ta ręka po przyszyciu to niejest aż takie nie realne widziałem lepsze żeczy w TV, które były oparte na faktach autentycznych.

Jazio

Moim zas zdaniem w ktoryms z przyszlych odcinkow T-Bag wygra nagrode w turnieju silowania sie na reke, uzywajac oczywiscie tej przyszytej :)