PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jestem rozczarowana 16 odcinkiem ale juz nie moge sie doczekac kolejnego 17, bo w nim wszystko wraca do standardu PB. Nie mówiąc juz o 18, w którym to romans Michaela z pania doktor, bedzie bardziej widoczny. No chyba, ze poprostu Sara lubi się całowac ze swoimi pacjentami-więźniami:P No nic trzeba troche poczekac...do popołudnia:D

ocenił(a) serial na 8
aska_10

Skad to wiesz moze widziales zwiastuny a jak tak to podziel sie linkiem

ocenił(a) serial na 10
jacekk

zamknij morde ze tak delikatnie powiem, nie mowi sie tutaj co sie wydarzy w serialu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
adaspoczta

odwal sie nikt nie kazał ci czytac! Zresztą w temacie masz liczbe 18 to mogłeś się spodziewac ze będzie coś o tym odcinku!!! A zwiastuna nie mam, a wiem co będzie stad ze przeglądałam odcinek w kiepskiej wersji, ten który wykradli wraz z 17 i 16 ze studia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Stefanek

tez nie przeczytalem naszczescxie do kocna, ale takie info dla panienki: jezei juz musisz mowic co sie wydarzy w kolejnym odcinku to napisz w temacie ze to jest spojler.

ocenił(a) serial na 10
adaspoczta

adaspoczta ma racje pisz "spojler" w temacie. A to ze napisalas w temacie ze czekasz na nasteny odcinek to nic nie znaczy i trudno sie domyslic co masz na mysli.

ocenił(a) serial na 7
yatamanek

Ok nastepnym razem napisze, ale juz zejdźcie ze mnie bo kurde pierwszyraz chyba napisałm na forum więc możecie mi to wybaczyć:P

ocenił(a) serial na 10
aska_10

WYBACZAM!!

To tak na przyszlosc zebys nie zdradzila zakonczenia np.SAW3.
wtedy to bym cie zjechal :P inni zreszta tez.

ocenił(a) serial na 7
yatamanek

thx za zrozumienie:D Obiecuje że nie zdradze już zadnego zakończenia. A co do 3 saw to tez bym z checią już pooglądała:P