PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Stacja Fox ogłosiła, że scenariusz do piątego sezonu jest już w zaawansowanej fazie. Dziennikarzom udało się dowiedzieć kilka faktów odnośnie najnowszego sezonu. Michael zostanie mianowany na generała FIRMY a Sucre, Borrows i cała reszta zostaną dyskobolami. Gretchen będzie sekretarką Michaela i będzie mu robić dobrze kiedy tylko będzie miał ochotę. Losy Sary pozostają nieznane...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Hawkins

Sara okaże sie oziębła więc Majkel ją zostawia a ta z rozpaczy pójdzie do zakonu.

Szajba

bravo!!! hehe...powienienes koles isc na rezyserke na hollywood:D co za debile tu pisza....wspołczucie

Szajba

pójdzie do zakonu i z tego wszystkiego straci głowę

Hawkins

Weź idź się lecz nie wierze w to co napisałeś/łaś

natali95

a mi się tam podobało... brawo dla Hawkins'a :D ma racje PB stacza się na dno! i te wątki robią się co raz głupsze...
1 i 2 serie oglądało się bardzo dobrze, 3 jeszcze jakoś uszła choć mam lekką 'niestrawność' po jej obejrzeniu, natomiast 4 to już kompletne nieporozumienie... mam nadzieje że do piątej nie dojdzie, no chyba że w takim wydaniu jak przedstawił to Hawkins :D

natali95

Natali95, lepiej uwierz bo to prawda... czytalem o tym w bravo girl :D

ocenił(a) serial na 8
Pijany_Mistrz

wow... kolejny sezon zapowiada sie swietnie:)

Pijany_Mistrz

Do Pijany Mistrz - to było dobre <haha>....................

Hawkins

Pijany Mistrz: A czy to bravo Girl jest jeszcze w sprzedaży chętnie bym przeczytała z góry dziękuję:)

ocenił(a) serial na 8
natali95

... ? O.O ? ....

ocenił(a) serial na 8
Hawkins

Do Ms.Marc
Hehe dobre z tym ze straci glowe, w koncu do 3 razy sztuka, jak narazie stracila dopiero raz ale dziwnym trafem sie okazalo ze to nie jej glowa ;o no coz kazdy moze sie pomylic... Ciekawe jak potocza sie losy T-Baga on umie zawsze sie ustawic hehe no nic kupie sobie nastepny numer BRAVO GIRL i poczytam co slychac w Prison Break:P