Stacja Fox ogłosiła, że scenariusz do piątego sezonu jest już w zaawansowanej fazie. Dziennikarzom udało się dowiedzieć kilka faktów odnośnie najnowszego sezonu. Michael zostanie mianowany na generała FIRMY a Sucre, Borrows i cała reszta zostaną dyskobolami. Gretchen będzie sekretarką Michaela i będzie mu robić dobrze kiedy tylko będzie miał ochotę. Losy Sary pozostają nieznane...
Sara okaże sie oziębła więc Majkel ją zostawia a ta z rozpaczy pójdzie do zakonu.
bravo!!! hehe...powienienes koles isc na rezyserke na hollywood:D co za debile tu pisza....wspołczucie
a mi się tam podobało... brawo dla Hawkins'a :D ma racje PB stacza się na dno! i te wątki robią się co raz głupsze...
1 i 2 serie oglądało się bardzo dobrze, 3 jeszcze jakoś uszła choć mam lekką 'niestrawność' po jej obejrzeniu, natomiast 4 to już kompletne nieporozumienie... mam nadzieje że do piątej nie dojdzie, no chyba że w takim wydaniu jak przedstawił to Hawkins :D
Pijany Mistrz: A czy to bravo Girl jest jeszcze w sprzedaży chętnie bym przeczytała z góry dziękuję:)
Do Ms.Marc
Hehe dobre z tym ze straci glowe, w koncu do 3 razy sztuka, jak narazie stracila dopiero raz ale dziwnym trafem sie okazalo ze to nie jej glowa ;o no coz kazdy moze sie pomylic... Ciekawe jak potocza sie losy T-Baga on umie zawsze sie ustawic hehe no nic kupie sobie nastepny numer BRAVO GIRL i poczytam co slychac w Prison Break:P