PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

no jednak trzeba bo nie mogę być gorszy i dopisze swoje kilka słów. wg mnie wszystkie serie są świetne ale i tu chce zaznaczyć jest to MAŁE ale to co widzimy w 2 3 4 serii jest lekkim odbiciem serii pierwszej i to własnie staje sie troche nudne choć nie zaprzecze jestem na bieżąco z 4 serią. przytoczę inny fakt w pierwszej serii nasza rybka miała wszystko dopięte na ostatni guzik i tylko wewnętrzne problemy w wiezieniu powodowały napięcie a ze było ich od groma akcja nigdy nie ustawała. nie mogliśmy wyjścia z podziwu inteligencji i błyskotliwości głównego bohatera przechytrzenia mafii znalezienie świadka koronnego itd. Pozniej problemy były rozpracowywane na bierząco (no może jeszcze w 2 było coś z planu). jedynka podoba mi sie jednak również z innego powodu dla mnie b. ważnego michałek z bratem dążą do jakegoś celu zataczają koło biegnąc napotykają nie jeden problem nie jedną osobę ale wiadomo ze jakoś to musi sie skończyć albo gość usiądzie na krześle albo uciekną i to jest najlepsze. wiadomo była przedłużana seria ale nie odbiło sie az tak negatywnie na serii. dlatego choc jestem fanem to przydałby sie koniec tego serialu bo jednak ile można drążyc temat?? i przytocze jeden już taki zabawny przykład pierwszą serie obejrzałem jednym ciągiem tzn najpierw 10 potem reszta odcinków w końcu trzeba i pracować,spać a teraz miałem możliwość obejrzenia 5 odc. IV serii i zasnolem podczas 10 czy 11 odcinka.... i własnie tego się bałem ze popularność i niepowtarzalność pierwszej serii PB go zabije przez krecenie serii po serii aż do całkowitego wyczerpania materiału. więc co pozostaje czekać na resztę odcinków i przypomnieć sobie 1 ;)