PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Co się z nim stało? Przestałam oglądać w połowie 3 sezonu bo się strasznie nudny.

Paulla___

LJ przeżył i ma się dobrze. Jego wątek został całkowicie pominięty w ostatni sezonie.

marcin261287

Dzięki:*

ocenił(a) serial na 9
Paulla___

Nie zgadzam, się że jego wątek został całkowicie pominięty w ostatnim sezonie.
W ostatni odcinku Lincoln wspomina o LJ : że ma zdać maturę za rok
;-))))) i to tyleee ;-) ;-)

Katarzynaa_85

Przepraszam, że nie dostrzegłem jego kolosalnego wkładu w fabułę serialu. Może gdyby LJ zdawał maturę wcześniej, losy głównych bohaterów potoczyłyby się inaczej? :)

ocenił(a) serial na 9
marcin261287

czyżbym napisała że ' LJ ' miał kolosalny wkład w fabułę serialu .. ?
Nie wydaje mi się, jedynie podałam ciekawostkę !!

Katarzynaa_85

To była ironia koleżanko :)

Paulla___

a wiesz że na końcu chodziło o maszynę do podróży w czasie?
też przestałem ale po 3 sezonie.
to by był kultowy serial gdyby go skończyli po 1 sezonie

h4r

Według mnie jak by skoczyło się na 1 sezonie to by pozostał niedosyt - powinni skończyć na drugim (3 był kiepski a czwartego nawet nie zaczęłam oglądać).

ocenił(a) serial na 10
Paulla___

No to zacznij oglądać a nie się potem ludzi dopytujesz. "Strasznie nudny" po co obejrzeć cały i dopiero oceniaćjak można od razu jechać.

Claudia_filmweb

Bo woje nie oglądać całego serialu, nie nudzić się przy tym i od razu po nim jechać. Serial stawał się w 3 sezonie coraz nudniejszy.;)

ocenił(a) serial na 10
Paulla___

Skoro jest nudny to po co chcesz wiedzieć co było dalej ...

Paulla___

LJ zamieszkał z Sophią w Panamie. Na końcu przyjechał tam też Lincoln .

ocenił(a) serial na 8
Paulla___

no to jak przestałeś oglądać w połowie 3 sezonu to po jaką cholerę teraz wypytujesz o co chodzi, wysil się i obejrzyj sam. Wnerwia mnie takie coś. Jak się coś zaczyna to się kończy, to odróżnia prawdziwego faceta od mami synka.

black_bastard

Drogi black_bastard,
Do prawdziwego faceta mi bardzo, bardzo daleko i nigdy nie zamierzam nim zostać.
Buziaki,
Paulina;)

black_bastard

Jeżeli chodzi o oglądanie seriali to oglądasz tak długo jak ci się chce. To nie film, który trwa 120 min i możesz przeboleć...

Ja także widziałem wszystkie odcinki 1 i 2 serii i parę odcinków z 3 sezonu co w TV pusczali u nas, ale 3 seria już mnie nie wciągnęła jak pierwsza.

Gdyby skończyli na 2 serii to napewno serial byłby o wiele bardziej do ponownego maglowania przez fanów. Mogliby wydać ciekawe boxy, dodaki etc i napewno by im to zeszło (producentom). Ale tak... szczerze, kto ma teraz czas objerzeć całego Prison Break'a? Chyba głodni studenci :P po zaliczonej sesji.

ocenił(a) serial na 8
inCluDe

kto ma czas? bez sensu stwierdzenie. Serial normalnie byl puszczany co tydzien, raz na tydzień, lub na Foxie jest codziennie, a 45 min chyba każdy może poświecić na tak dobry serial, dlatego stwierdzenie odnośnie czasu jest zupelnie bezsensowne, ze ty go nie masz to nie oznacza, ze inni także.

black_bastard

Proszę, czytać ze zrozumieniem. W kontekście całej mojej wypowiedzi chodzi o ponowne obejrzenie serialu. A jako, że znam serialowych maniaków (sam takowym byłem) to tego typu serie łyka się sezonami (pod warunkiem, że nie jest to nowy serial, którego odcinki dopiero mają premiere).

Obejrzeć jeden ep na tydzień to żadnen problem dla nikogo. Ale obejrzeć całe 4 sezony (bodajże 80 odcinków?) to już rozkłada się na, nie wiem, z 17 miesięcy. Jak nadmieniłem fani seriali łykają je haustem. Dlatego łyknięcie całego Prison Break'a może być trudne nawet dla największego fana.

ocenił(a) serial na 8
inCluDe

umiem czytac ze zrozumieniem i dalej twierdze, ze te twoje wywody są o kiant dupy. Obejrzenie calego Prisona moze byc trudne?..... no sorry haha ale to juz chyba twoje subiektywne odczucie. Ja oigladam juz 4 raz te serie, w tamtym roku Fox puszczal cale lato i jesien codziennie, tak samo teraz, obejrzenie calej serii to kwestia gora 3 miesiecy, no ale ty musisz miec chyba robote na kilka zmian dziennie skoro tak twierdzisz.

black_bastard

Idź po gumowy nóż i spróbuj mnie zadźgać. Z każdej twojej wypowiedzi widać, że jesteś zakochany w Prison Break'u. Z maniakami się nie dyskutuje bo każdy argument zostanie zignorowany lub przekręcony. To nie jest obrona Częstochowy tylko dyskusja...

I niestety nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Swoim ostatnim postem tylko to potwierdziłeś. Więcej już nie odpiszę. Bo po co?

ocenił(a) serial na 8
inCluDe

odpisales po 9 dniach, a wiec to ty masz problemy z czytaniem, skoro tyle ci zajęła ta śmieszna riposta.

"Dlatego łyknięcie całego Prison Break'a może być trudne nawet dla największego fana."

Wnerwia mnie takie myślenie jak twoje, wiesz lepiej od samych fanów Prisona co stanowi dla nich trudność w oglądaniu, no sorry, ale to mega głupota była to twoje stwierdzenie.

ocenił(a) serial na 10
black_bastard

Szczerze nie wiem o co chodzi, znam wiele osób co oglądało Prison Break'a do samego końca i nikomu to nie sprawiało większych trudności mimo iż 4 sezon był najsłabszy ze wszystkich, aczkolwiek mimo wszystko trzymał poziom w porównaniu do innych w tamtym czasie lecących seriali.
Nie rozumiem Ciebie inCluDe kiedyś ludzie oglądali doktor Quinn, Strażnika Teksasu itp itd i nagle ludzie nie są w stanie oglądać Prison Break'a który bądź co bądź przez większość krytyków jest uznawany za jeden z najlepszych seriali jakie powstały.

ocenił(a) serial na 8
CoNe1988

no gosc ma jakis problem, bo nikt inny takowego nie ma. Wszyscy łykają ten serial jednym haustem, a gość twierdzi ze można mieć z tym problem i przez 17 miechów męczyć serial? hehe nie no ja traktuje jego wypowiedz jako jakaś niezrozumiałą fantastykę co-najmniej. Ale najlepsze ejst to, ze kolo usilnie wpaja innym ze dla nich tez te serial sprawia trudnosci w ogladaniu, podczas gdy fani serialu po kilka odcinkow dziennie wrzucali na raz i nie mogli sie doczekac kolejnych epizodów.

ocenił(a) serial na 9
black_bastard

haha super riposta:D Ja jako zagorzały fan i wielbiciel PB podpisuję się pod tym obiema rękami:) Pozdro