PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

W tym serialu było dużo sytuacji absurdalnych, ale to już mnie rozłożyło na łopatki. W przedprzedostatnim odcinku
ostatniej serii, gdy Kellerman dał do podpisania te papierki Sucre, Lincolnowi, Mahone'owi, Sarze, C-Note i Michaelowi,
powiedział, że T-Bag również może dostać ułaskawienie, jeśli oni się zgodzą.

Tak, na pewno gwałciciel, pedofil i człowiek, który po ucieczce z więzienia zabił przynajmniej 8 osób ( tyle pamiętam, ale
może być więcej, bo pewny nie jestem czy kogoś nie pominąłem ) dostałby ułaskawienie -_- Absurd.

gimlord123

To jest ostatni odcinek ostatniej serii, "ostatnia ucieczka" to coś zupełnie innego stworzonego dla kogośtam, historia została zamknięta w 22 odcinku - specjalnie z niedomówieniami, które miały się wyjaśnić właśnie w tym filmie.

Szanse na to, że wyrażą zgodę na jego uniewinnienie były równe zeru i Kelerman dobrze o tym wiedział.

ocenił(a) serial na 10
Sebu_BGZ

Wgl parodią było to jak T-bag był traktowany w więzieniu... o ile mi wiadomo to pedofile nie mają ciekawego życia w pierdlu

Lukasero

Pisałem o tym na forum Roberta Kneppera - T-Bag był inteligentną osobą, która zawsze potrafiła sobie załatwić miejsce (patrz choćby 4 sezon i GATE), więc stworzył ekipę w Fox River i stał się postrachem "nowych".

ocenił(a) serial na 10
Lukasero

Akurat to, jak był traktowany w więzieniu nie było takie nierealistyczne. Zauważ, jak sprytny był T-Bag - to po pierwsze. Po drugie, Theodor był psycholem i potrafił zabić bez mrugnięcia okiem, więc ludzie się go bali, bo dla niego zabójstwo było ( jak sam to określił ) jak mandat za przekroczenie prędkości. I po 3, przez to że był psycholem, potrafil zabić czymkolwiek i jakkolwiek.

ocenił(a) serial na 8
gimlord123

Mierz łaskę skalą zasług. Nie uratował życia prezydenta, lecz przyczynił się moim zdaniem do czegoś o wiele większego. Do odzyskania największego projektu ludzkości, przy czym gratis zniszczył firmę.

ocenił(a) serial na 10
Zoh1n

I myślisz, że robił to, żeby świat był lepszy? ;>