PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

T-Bag

ocenił(a) serial na 9

Zacząłem od nowa oglądać wszystkie odcinki i zastanawia mnie jedna rzecz : dlaczego Bagwell
ma taki szacunek w więzieniu, przecież jest gwałcicielem/pedofilem, więc to trochę dziwne.
Nie znam się na mentalności więźniów w Ameryce, ale wydawało mi się, że tacy jak T-Bag nie
mają życia w pace.

Grandziarz94

dokładnie, pewien polski dziennikarz poszedł do więzienia na kilka dni zamiast płacenia jakiejś zaległości dla urzędu. Mógł zapłacić ale wolał zobaczyć jak żyje się w więzieniu. Więźniowie mówili że nie tolerują gwałcicieli i pedofilów i właściwie ich gnębią. Przypuszczam że więzienie w serialu nie ma dużo wspólnego z prawdziwym więzieniem w ameryce, wystarczy obejrzeć kilka filmów dokumentalnych

ocenił(a) serial na 9
lesiu234

Po obejrzeniu 15 odcinka 1 Sezonu zauważyłem dość istotny błąd. Egzekucja wypadała wstępnie na 11 maja. W tym czasie w filmie pada śnieg!

ocenił(a) serial na 9
Grandziarz94

Dobra, zobaczyłem to w ciekawostkach. Zatem Ameryki nie odkryłem. Nie mniej jednak, błąd znaczący.

ocenił(a) serial na 8
Grandziarz94

mało widziales skoro nie widziales sniegu w maju

Grandziarz94

Tak ale jednocześnie to psychol,który nie waha się zabijać,więc się go boją

ocenił(a) serial na 10
Grandziarz94

ty tez bys chyba szanowal faceta który potrafi zabic wszystkim co ma pod reka , ja mysle ze on mial rowniez latwe zycie z powodu jakis ukladów z Abruzzim

ocenił(a) serial na 10
dawid10809

Tbag nie miał zadnych układów z Abruzzim, zresztą to widac gołym okiem było jak Tbag groził Scofieldowi ze go zabije Abruzzi sam mu gębe rozwalił z łokcia i kazał skopać mu dupe,jak i tez potem gdybyło za mało czasu zeby cała 7 uciekła Abruzzo kazał Tbagowi zrezygnować z ucieczki bo go zatłucze, a jak sie to skoncyzło wiadomo Abruzzi mu zaufał i dostał zyletką w szyje ,./
jesli miałby sie czepiac szczegółów to czemu zbiry Abruzziego po tym co mu Tbag zrobił nie zatłukli go w kocnu sami go doprowadzili do swego bosa i zostawili ich samych bo tak chciał Johny, w normalnym swiecie nastepnego dnia Tbaga by banda Abruzziego doszczętnie rozszarpała
zresztą rola Tbaga naciągnięta do granic absurdu
w drugim sezonie z jedną ręką praktycznie był w stanie kazdemu wpierd.....Brucce Lee by mu stanął na drodze i Tbag by dał mu rade.

ocenił(a) serial na 10
konrii_2

a to ze dal wpierd-*l nie majac jednej reki to nic dziwnego bo psychol zle lapy,dobre lapy,brak lap zawsze znajdzie technike zabójstwa ,poza tym ja sprawdzielm opcje z morderstwem - koledzy przykleili mi lape wzdloz tulowia i powiedzieli ze za jakis czas ,moze dzis moze jutro mnie zaatakuja i wiesz co -polozylem kazdego majac jedna lape wol

ocenił(a) serial na 10
dawid10809

Widze ze jezeli cis sie udało musiałem trenować Wrestling albo cos ...

ocenił(a) serial na 10
coolerss

latwo nie bylo ale polozylem ich :)

ocenił(a) serial na 10
coolerss

ja akurat niczego nie trenowalem tylko uzylem glowy zeby polozyc jednego a potem same piesci i kopy

ocenił(a) serial na 10
Grandziarz94

Ma taki szacunek, bo miał dożywocie i każdy się go bał, bo wiedzieli, że nie zależy mu na niczym i zabicie kogoś będzie dla niego błahostką. Poza tym był psycholem i potrafił zabijać czym popadnie.