PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

T-bag. SPOILERKI

ocenił(a) serial na 10

Czy tylko mnei zadziwiało to iż Theodore Bagwell, mimo iż nikt go nie lubiał, wszyscy spisywali go
na straty, nikt z nim nie chciał współpracować (odcięcie ręki itp) to dotrwał on do końca serialu ?
:D Skubany był jednak jednym z cwańszych postaci tutaj, co prawda bardzo irytującym ale jednak
cwanym i pracującym tak aby jedynie on miał z tego korzyści :)

Lukasero

bo podstępna szuja z niego była,,,, mnie bawiło to jak on z jedną sprawną ręką a drugą doszytą był w stanie prawdopodobnie zabić, (chociaż w sumie nie wiadomo) tego kolesia który go podwiózł gdzieś tam (2x04) który miał córkę a Tbag się do niej zalecał, no błagam,,,,, to już była przesada.

ocenił(a) serial na 9
Salvamee

nie byłą żadna przesada. Otóż normalny człowiek ma opory przed zabicie a czasem nawet użyciem przemocy wobec drugiego.T-Bag był mordercą i zwyrodnialcem pozbawionym wszelkich oporów i bez problemu mógł nawet tą jedną ręką zabić innego człowieka

Jojcynn

była przesada. Nawet gdyby zaatakował go jedną ręką nie wiem nożem powiedzmy to wtedy koleś na pewno zaczął by się bronić, a nie czekałby jak T go zadźga. Poza tym ten koleś wziął do ręki żelazko, zwinął kabel i powiedział coś "no to teraz sobie porozmawiamy" i nie miał ŻADNYCH oporów, więc ja nie wiem o czym ty mówisz, polecam ponowne pooglądanie odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Salvamee

Właśnie jestem po kilkudniowym seansie 4 sezonów i w tamtym odcinku T-Bag kolesia nie zabił tylko mocno pobił ;) Ale i tak masz rację - jak to zrobił NIE WIADOMO ;)

ocenił(a) serial na 10
Salvamee

to glupota ze T-bag byl taki nielubiany -z cale grupy on byl najmniej naiwny , zawsze jakas miejscówe mógl zagrzac ,nie byl sentymentalny w przeciwienstwie do Michaela

ocenił(a) serial na 10
Lukasero

Po prostu dobrze grał. Aktor stworzył ciekawą postać to mu umowę przedłużyli

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Peter Stormare ( Abruzzi) też dobrze grał więc nie w tym rzecz. Po prostu to najlepszy czarny charakter.

ocenił(a) serial na 10

Ale jeśli chodzi o jego postać to po prostu reżyserowi spodobała się jego gra i rola w skazanym więc postanowili go przedłużyć jeśli nie podobało by im się to zginąłby w pierwszej serii

użytkownik usunięty
Claudia_filmweb

Szczerze wątpię, do obsady nie wzięli byle kogo, a T-Bag jako czarny charakter był potrzebny w serialu.

ocenił(a) serial na 10
Lukasero

wiesz co wspólpraca z t-bagiem to jak powiedziec grubemu facetowi którego latwiej przeskoczyc niz obejsc :popilnuj ciasta tylko nie zjedz