PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Co chwile przezywa zmiany nastrojów, ma zachcianki, ochoty na to raz na tamto! Raz firma jest beee a raz Lincoln na pełny etat podejmuje sie pracy tam!@ Sucre jak gdyby nigdy nic z dupy spierda*a nie majac zupelnie NIC opuszcza ludzi ktorzy sa jego jedynymi znajomymi ...

mam nadzieje ze t-bag bedzie gwalcil sare w dupsko a w cipsko bedzie rznal don self i jajca t-baga i dona selfa beda sie o siebie pocierały a potem beda myli wspolnie krocze w nowej technologii N [firma].

ocenił(a) serial na 6
Bobey

A zauważyłeś jaki się bystrzak z Linca zrobił? ;);) (powiązał fakty, z rozbiciem telefonów i z brakiem jednego na wieszaku.....)

Majkel nie będzie potrzebny w 5 serii ;] Linc jest Bogiem w 5 serii, mówię Wam.

pzdr
PS: Co do relacji Don - Gretchen to w ogóle szkoda słów ;)

Kwic

No jak i autor i kwic coś do tego serialu podchodzą na serio lub poważnie.
no jak wżyciu, raz się jest pod wozem, raz nad wozem, widząc generała i scenki jak rozważa o braciach, to nie myśli o ich zabiciu, tylko czy nie zwerbować. Czy firma je beee ona ciągle jest niepozytywna ale żeby zrobić ze firma jest mila i to tylko pozory.

DO AUTORA TEMATU: ale jak chcesz krocze oglądać proponuje wpisać w gogle to może wyskoczy coś z YouTube.pl lub jak tak głośno o tym red...

DO Kwic: no ty tez bo zauważywszy go jesteś bogiem forum PB

żałosne:/
Pozdro

ocenił(a) serial na 7
Gorgi17

Ten serial nie jest w ciąży, on umiera od 12 odcinka jeśli się nie mylę. Czegoś tak głupiego jak ostanie kilka odcinków PB dawno ale to dawno nie widziałem.

ocenił(a) serial na 4
darkufo

a Majkel podczas operacji doznał cudownego olśnienia, jego inteligencja już jak jasnowidztwo się robi...

e_troll

a ten swoje:P ^^ widocznie przy operacji doznał jak to się mówi śmierć kliniczna no i cale życie mu przeleciało i jak tez tam lekarka stwierdziła jakie mogą być komplikacje...., nie chce mi się recytować ale on tylko transakcje przetłumaczył na pierwiastki więc dużej logiki nie było w tym:P szukając innego wytłumaczenia dlaczego mu nie wyszło może tez się myli :P
Pozdro

Gorgi17

do budy!

bandicoot

do budy stwierdzenie użytkownika który ma dużo do powiedzenia, składając to co ma na podwórzu i myśląc nad sobą<ja to ja>??

no a żarcie tam dają:P
^^
Pozdro

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem