Co chwile przezywa zmiany nastrojów, ma zachcianki, ochoty na to raz na tamto! Raz firma jest beee a raz Lincoln na pełny etat podejmuje sie pracy tam!@ Sucre jak gdyby nigdy nic z dupy spierda*a nie majac zupelnie NIC opuszcza ludzi ktorzy sa jego jedynymi znajomymi ...
mam nadzieje ze t-bag bedzie gwalcil sare w dupsko a w cipsko bedzie rznal don self i jajca t-baga i dona selfa beda sie o siebie pocierały a potem beda myli wspolnie krocze w nowej technologii N [firma].
A zauważyłeś jaki się bystrzak z Linca zrobił? ;);) (powiązał fakty, z rozbiciem telefonów i z brakiem jednego na wieszaku.....)
Majkel nie będzie potrzebny w 5 serii ;] Linc jest Bogiem w 5 serii, mówię Wam.
pzdr
PS: Co do relacji Don - Gretchen to w ogóle szkoda słów ;)
No jak i autor i kwic coś do tego serialu podchodzą na serio lub poważnie.
no jak wżyciu, raz się jest pod wozem, raz nad wozem, widząc generała i scenki jak rozważa o braciach, to nie myśli o ich zabiciu, tylko czy nie zwerbować. Czy firma je beee ona ciągle jest niepozytywna ale żeby zrobić ze firma jest mila i to tylko pozory.
DO AUTORA TEMATU: ale jak chcesz krocze oglądać proponuje wpisać w gogle to może wyskoczy coś z YouTube.pl lub jak tak głośno o tym red...
DO Kwic: no ty tez bo zauważywszy go jesteś bogiem forum PB
żałosne:/
Pozdro
Ten serial nie jest w ciąży, on umiera od 12 odcinka jeśli się nie mylę. Czegoś tak głupiego jak ostanie kilka odcinków PB dawno ale to dawno nie widziałem.
a Majkel podczas operacji doznał cudownego olśnienia, jego inteligencja już jak jasnowidztwo się robi...
a ten swoje:P ^^ widocznie przy operacji doznał jak to się mówi śmierć kliniczna no i cale życie mu przeleciało i jak tez tam lekarka stwierdziła jakie mogą być komplikacje...., nie chce mi się recytować ale on tylko transakcje przetłumaczył na pierwiastki więc dużej logiki nie było w tym:P szukając innego wytłumaczenia dlaczego mu nie wyszło może tez się myli :P
Pozdro
do budy stwierdzenie użytkownika który ma dużo do powiedzenia, składając to co ma na podwórzu i myśląc nad sobą<ja to ja>??
no a żarcie tam dają:P
^^
Pozdro