Dopiero niedawno zdobyłam 12 odcinków pierwszego sezonu i po prostu od kiedy je obejrzałam to dniami i nocami myslę o tym serialu! jak dla mnie jest świetny, na łeb na szyję przebija "Lost" którym tak wiele osób jest zafascynowanych (ja osobiście średnio za Lost przepadam). Już sie nie mogę doczekać jak uda mi się obejrzeć całą pierwszą serię... no a bodajże 21 sierpnia premiera pierwszego odcinka drugiego sezonu w Stanach! mmmmm.... kiedy ja zdobędę te 10 ostatnich odcnków pierwszej serii?!?! ehhhh :/ ten serial jest tak wciągający, zaskakujący, pełny akcji, świetnie zagrany (chociażby taki T-Bag - aktor go grający sprawdza się w tej roli idealnie!)
a no i jeszcze jeden plus - Wentworth Miller.... ;) jak go juz jakiś czas temu pierwszy raz zobaczyłam w teledysku Mariah Carey do "We belong together" to zaczęłam od razu szukać nazwiska faceta który tam grał, no i był to właśnie Wentworth... no a niedługo później pojawił się ten serial... długo mi zajęło jego zdobycie (i tak zresztą niecałego :/) ale w końcu mam! i cieszę się że się nie zawiodłam - i na serialu i na Wentworthie (dziwne imię swoją drogą on ma... ;))
a tak poza tym to szkoda że żadna polska stacja nie puszcza Prison Break.... :| chociaż raz by się mogli postarać ;P ale czytałam że być może w Polsce Prison Break już niedługo wyjdzie na dvd więc i tak nie jest źle :)
pozdrawiam wszystkich fanów! =D
dzięki wielkie za pomoc :) ale ja i tak mam tak wolnego neta że zanim ściągnę to duzo czasu minie... :/ w każdym razie póki co próbowałam ściągać z gnutelli i jak na moje łącze to całkiem szybko szło ale teraz spróbuje przez te linki ze stronki którą podałeś to może będzie szybciej :D spróbuje przez rapidhare :) dzięki jeszcze raz