PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Jest świetny trzeba przyznac, że ogląda się go z zapartym tchem, ale moim zdaniem ciągnie się zbyt długo :D. Robi się z tego taka moda na sukces... mi się już odechciało czekać na kolejne odcinki ;/.. Po drugie ile można mieć szczęścia:D? Jest coraz bardziej nie realny i to jest wkurzające :D

Agniecha89

zgadzam sie z Toba w 100% ale juz nie ogladam go z zapartym tchem jak dwa poczatkowe sezony.... ich szczescie moim zdaniem skonczylo sie wraz z zakonczeniem 2 sezonu....
no i rzeczywiscie zagmatwali totalnie scenariusz...:P

ocenił(a) serial na 10
Agniecha89

To jest serial , w którym wiele się dzieje. Lubię go.

ocenił(a) serial na 8
Amberlyn

Kolejny beznadziejny temat.
Mam pytanie dlaczego ,większośc tematów na forum Prison Break są takie same "za długie","ciągnie się jak sraka" i po co zakładacie nowy taki sam temat.Myślisz ,że Producenci powiedzą - forumowiczom się nie podoba ,zakończmy sezon.Weż spróbuj wymyślic jakiś oryginalny temat.
Mam prostą radę nie chcesz nie oglądaj ,nikt Cię chyba nie zmusza.

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

Zapomniałem dodac:
Znowu ten sam tekst typu robi się z tego moda na sukces.
Mam pytanie ile chciałbyś ,żeby liczył odcinków/sezonów Prison Break
1-2 to nie jest mini-serial tylko zwyczajny serial.
Wszystkie mają ok.4-5

Agniecha89

To jest forum, każdy może napisać co sądzi , ja także.... Poza tym jeśli sądzisz, że będę przetrząsać 3000 tematów tylko po to, żeby podpisać się pod podobnym to chyba kpisz :]. I skoro robi sie z tego tasiemiec to co mam udawać, że tak nie jest? Ok masz racje większość seriali ma duż sezonów, ale przecież nie pow że to mi się podoba;p. Moim zdaniem 3 sezony to wystarczająco dużo. W ogóle chyba jestes jakimś maniakiem serialu skoro ta wypowiedz cię tak poruszyła, ale bez przesady ....

ocenił(a) serial na 8
Agniecha89

Mam pytanie: A przez kogo jest 3000 tematów ,przez takie osoby jak Ty , które stwarzają milion takich samych tematów (po co?) tego nie wiem.
Tasiemiec - wiem ,że to taki pasożyt (Prison break - ma jakiegoś pasożyta bo nie rozumiem).Nie jestem maniakiem po prostu bardzo lubię ten serial.
Może dla Ciebie 3 sezony to wystarczająco dużo ,ale dla innych osób NIE,
inaczej nie nakręciliby 4 sezonu.

Agniecha89

Wiesz co ? Poczytałam parę Twoich wypowiedzi na różnych forach i zauważyłam , że lubisz się czepiać osób, które myślą inaczej niż Ty. Niestety każdy ma inny gust i o tym się dyskutuje :].... to tyle .
A na marginesie z tasiemcem chodziło o potoczne sformułowanie, myślałam, że zrozumiałam dla każdego no ale niestety :D...

Agniecha89

i o tym sie NIE DYSKUTUJE * pomyłka ! No to by było na tyle

ocenił(a) serial na 8
Agniecha89

Ja na szczęście nie zniżę się do twojego poziomu i nie obchodzą mnie wypowiedzi do innego filmy lub serialu.
Forum do tego służy - w jednym temacie się kłócę w drugim zgadzam się z wypowiedzią autora lub innego użytkownika.Z tobą się nie zgadzam

Nie mogłaś po prostu podpisac się pod tym tematem
http://www.filmweb.pl/topic/1072344/%C5%BBenada.html - a nie tworzyc kolejne ,chcesz byc fajny czy co.

Czy ja napisałem ,że jesteś np. "głupia" ,bo nie podoba Ci się ten serial.Serial może Ci się nie podobac ,ale nie twórz o tym tematy ,bo jest ich już wystarczająco dużo

ocenił(a) serial na 10
Agniecha89

Ja sie nie zgadzam , serial jest super , jest tak nieźle napisany , że nigdy nie wiesz co się stanie , zawsze czymś zaskakuje i bez przesady.. nie porównuj tego serialu z modą na sukces .. bo to jest przegięcie..
pozdr dla wszystkich co lubią oglądać PB ;)

Karolina90_2

No nie mogłam się podpisać bo jakbyś dokładnie przeczytał mój pierwszy komentarz to napisałam w nim ,,film jest świetny " tylko za długi a link, który dałes mówi całkiem o czymś innym .... Nie zniżaj sie do mojego poziomu :D.....EOT

ocenił(a) serial na 8
Agniecha89

A Ty jakbyś dokładnie przeczytała link do forum to wiedziałabyś ,że autor na samym końcu podkreśla: "Tylko za dlugi , stanowczo za długi."

Mathias_13cool

ok tylko ja nie twierdze, że PB to żenada ;]

ocenił(a) serial na 8
Agniecha89

to wiem