PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

kiedy oglądam 'Prison Break',to wydaje mi się,że dostane zawału serca, chociaż i tak wiadomo,że 'geniuszowi' zawsze uda się wyjśc cało z każdej sytuacji(powiedzmy);]
Bardzo fajny, ciekawy serial,aktorzy zostali też dobrze dobrani do swoich ról;P

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

tez tak mam p.s.ja np. nie mam juz paznokci do obgryzania z nerwów

Wypasiona_Foczka

ja tak samo :]
kazda scena to siedze i takie: yyy.... o boze...co on teraz zrobi...co on zrobi... yyyy.... o boze... jak to mozliwe...
i paznokci nie mam;]

ocenił(a) serial na 10
agusia_x

z braku paznokci polecam paluszki(takie słone) albo orzeszki (najlepiej w cieście paprykowym) na tym serialu sprawdzaja sie w 100% choc powiem ze sa sceny gdy nie moge nic przełknąć (zblizenia oczu Michaela;)

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

u mnie to samo. Wiem, że mu się uda, ale i tak wchodzę w stan przedzawałowy w niektórych momentach (a zwłaszcza w ep.06- sprawdzanie łóżek było mocne)

ocenił(a) serial na 10
Nessee

wy obgryzacie paznokcie albo co innego a ja piszcze...jakos tak samo z siebie wychodzi...facet ktory ostatnio mi okna montowal patrzyl sie jak na wariata buaha :D no ale coz rozne reakcje sa ;)

ocenił(a) serial na 10
CoeurDor

boże obejrzalam 14 odcinek i nigdy w zyciu nie ryczałam tak przez cały odcinek az mi głupio było ;( kurde teraz mam nerwice bo do kolejnego musze czekac jeszcze 3 h. jeju mam nadzieje ze nie bede musiała ryczec na 15. -nie podawajcie spoilerów plis piszcie tylko o wrażeniach
p.s. jak widze to spojrzenie a'la Socfield to normalnie orgazmu dostaje.- a dzis te mokre oczy jeju no chyba sie zabujałam w nim jak jakas nastolatka az mi głupio. :)

ocenił(a) serial na 9
Viva_La_South_Park

Nom gośc ma coś w sobie,bez wątpienia...i pomyślec, że ma 34 lata;]

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

no maa cos oj ma...:P mi on wogole na 34 lata nie wyglada :P zeby tak przecietny chlop polski wygladal ah... :P

ocenił(a) serial na 10
CoeurDor

oh zeby jaki kolwiek polski chłop tak wygladał, u nas bida z nendza, kurcze musze stwierdzic po raz kolejny ze faceci z wysp brytyjskich są najprzystojniejsi : Wentworth, cilve owen, ewan mcgregor,sean connery,christian bale, jonathan rhys-meyers itd. ale i tak Went jest najprzystojniejszy chcoc brat nie jest gorszy ;) ehhhh (marzyciel)

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

hahah racja :D u nas takich nie ma:P
no rzeczywiscie cos w tym jest ze faceci z uk to ponad przecietna urode maja :P
ale co do Wenta to on mieszanka roznych narodowosci jest :P od zawsze wiedzialam ze tacy najlepsi :P

ocenił(a) serial na 9
CoeurDor

powiedzmy,że jest ich bardzo mało, ale przeciez wygląd się nie liczy;P;P

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

he racja tylko to dziala w dwie strony ty szukasz przystojnego faceta , przecietni faceci odpadaja , oni szukaja pieknych kobiet do takich nie nalezysz , odpadasz:P tak wogle to nie macie dziewczyny to robic? podziargajcie na drutach np:]

ocenił(a) serial na 10
wilkolak111

albo róbcie dziary na klacie najlepiej takie jak ma Michael Scofield :D

ocenił(a) serial na 10
CoeurDor

faktycznie mieszanka krwi afrykańsko-amerykańskiej, jamajskiej, angielskiej, niemieckiej, francuskiej, duńskiej, syryjskiej i libańskiej odrazu wiedziałam ze jest niepowtarzalny, ale to jego spojrzenie i kolor oczu do niczego nie da się przyrównac. ohh ehh :D

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

a co do koloru oczu to niezwykle ale w zaleznosci od swiatla maja one inny kolor :P zauwazlyscie?:P

co do niepowtarzalnosci porostu unikat :P

ocenił(a) serial na 10
CoeurDor

masz rację, ale co ciekawsze na niektórych zdjęciach jedno oko ma zielone a drugie lekko piwne. :D

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

noo :d a w teledysku Mariah Carey jakby soczewki nosil :P

ocenił(a) serial na 10
CoeurDor

a co jakis inny kolor miał? bo nie widziałam

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

wlasnie takie brazowe mial :o
a gdzies dzisiaj znalazlam fote na ktorej jedno ma niebieskie drugie zielono-brazowe :o poprostu zadne soczewki takiego czegos nie zrobia :D dziwne te teczowki ma :P

ocenił(a) serial na 10
CoeurDor

no bo przeciez on jest taki sliczny i wyjątkowy i wszystko takie ma nawet oczęta :D

ocenił(a) serial na 10
CoeurDor

jestem ciekaw ze jak tak narzekacie jak WY musicie wygladac [czyzby maly komleksik ?? :P] albo raczej nie... wole sobie was nie imaginowac...

ocenił(a) serial na 9
tomi676

no gośc jest przystojny,nie powiem i może ktoś na tym forum za bardzo się tym podnieca;/a nie o to chocdziło,ale śmiem twierdzic,że to nie na poważnie, więc nie ma się czym denerwowac;P ale powiem Ci Tomi676,że taka jest prawda życiowa,że 60% to wygląd,a 40% to osobowosc,niestety....i nikt mi nie wmówi,że jest inaczej,chociaż tak byc nie powinno;/ nawet Ty, to teraz potwierdziłeś"Wolę sobie was nie imaginowac';P/chociaż nie ma się czego bac;P

Viva_La_South_Park

co to jest z tymi facetami, ze jak sobie kobieta troche pofantazjuje to od razy sie nabzdycza i przechodza w defensywe?

Wen niewatpliwie jest niepowtarzalny i do tego oblednie uroczy, szczegolnie w roli micheala ale nie tylko. mozna sobie przeciez do diaska troche powzdychac...

ocenił(a) serial na 10
villemo

mozna a nawet powinno! i wzdychac bede bo zaden "łychal", który ma kompleksy zapewne nie zabroni mi tego.
a co do wenta to normalnie rozpływam sie jak lody w lipcu gdy go widze:D
zgadzam sie z tym co usłyszłałam w jednym z programów o nim :
"skoro tak wygladaja wiezniowie to ja daje się zamknąć" :D

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

hmm... dziwne ja zawsze bylem przekonany ze wyglad tj tylko dodatek do tego co jet w srodku danej osoby, ale widze ze inni maja nieco inne zdanie [pewnie wiekszosc] wiadomo ze kazdy by chcial za zone/meza kogos super-bogatego-przystojnego ale moi drodzy tak nie jest albo trafisz na ladnego, partnera [ale za to biednego] lub na odwrot niektorym sie poszczesci i znajda mix'a ktry posiada to i to :D
aha i jeszcze do ~Viva La South Park:P: nawet Ty sama napisalas:
"ale przeciez wygląd się nie liczy" sama sobie zaprzeczasz. [chyba ze sie myle ale na to nie wyglada].

pozdr.

ocenił(a) serial na 9
tomi676

bo tak napisałam,że wygląd się nie liczy,bo dla mnie sie nie liczy,ważne jest to coś,ja to nazywam 'chemią';Pa chodziło mi o to,że inni ludzie z którymi ja sie stykam,patrzą się tylko(albo w większości)na wygląd zewnętrzny,taka jest niestety prawda:/