PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

w przekroju pojawil sie artykul o PB.napisano w nim:
"(...)Za wrobienie Lincolna brata wiceprezydenta Usa odpowiada secret service,ta z kolei jest marionetka pani wiceprezydent,a ostatecznie za wszystkie sznurki i tak pociagaja arabscy biznesmeni."
i tu pojawia sie moje pytanie:o co chodzi z tymi arabami????sa 3 opcje:
-ominełam jakis watek w serialu
-to jakas sciema
-przekroj podal nam spoiler dotyczacy PB
czy ktos moze mnie oswiecic????

artykul macie tutaj: http://img523.imageshack.us/img523/857/pbprzekrojbjk8.jpg [img523.imageshack.us/im...]

btw.napisalam ten temat 2 raz bo za pierwszym razem podalam a temacie link do artykulu i klikajac zamiast postu pojawia sie strona z artykulem;/

ocenił(a) serial na 7
ewa_dnb1___

byc moze jest to jakis spoiler...w zadnym odcinku nie bylo wspomniane o pociaganiu za sznurki przez arabow...narazie podane bylo tylko to ze wiceprezydent podlega secret service ;)

ocenił(a) serial na 8
Siomer

W jednym odcinku Varonica i Nick pojechali w miejsce, z ktorego dzwoniono ws Burrows. Ten telefon, w ktorym rozmowca podal, ze Burrows strzelal i ze byl widziany w tym garazu. Byla to budka telefoniczna w Waszyngtonie. Zaraz obok tej budki czy jakos na przeciwko byl budynek jakiejs firmy naftowej. I oni (V i N) zwrocili na to nasza uwage. Moze to tylko zbieg ookolicznosci, ale najpewniej jest to jakas furtka zastosowana przez scenarzystow.

ocenił(a) serial na 10
ewa_dnb1___

kurde wszystkiego sie moglem spodziewac ale Araby xDDDDD to juz calkiem lol jeszcze binladenów mi brakuje ;D ten scenariusz jest zakrecony jak cholere i to mi sie podoba ^.^