Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 225410
6,5 20 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

błąd

ocenił(a) serial na 10

dopatrzyłem się 'błundu' :]
wszyscy oglądacze widzieli tablice na których są wywieszone zdjęcia "najsławniejszych" zobaczcie na zdjęcia Burrowsa i Scofield'a w 5:40 minucie filmu są skreślone czerwonym mazakiem, znowu gdy Mahone dostaje świeże wyniki dot. "świńskiej krwi" zdjęcia są już czyste, czyżby Mahone wcześniej zmieniał fotki bo znał fabułe tego odcinka :D cwany gliniarz ;)

ocenił(a) serial na 10
ElvisNysa

nie wydaje mi się, że to błund :D nie tylko sławny ahent mógł skreślać zdjęcia(nie znam się na kompetencjach agentów FBI, ale chyba jest kilku agentów z uprawnieniami do skreślania). Wydaje mi się, że ktoś po wypadku z współtropiących agentów od razu skreślił te zdjęcia jako pewnik, bo wypadek, krew, bla bla bla. Natomiast moją tezę potwierdza złość Mahone'a kiedy okazuje się, że próbki krwi są B-, ktoś skreślił te zdjęcia, a on się na to nie godzi co potwierdzają jego słowa-"naszą taktyką jest...nie powinniśmy ogłaszać śmierci(walnięcie w skreślone zdjęcie pięścią-odebrane przezemnie jako irytacja na jednego z członków grupy pościgowej za nadgorliwość, oprócz jego schizy, że może kolejnego skazańca nie złapać, jak tego dziwnego typa ze zdjęcia na biurku) dopuki nie jest potwierdzona".

Takie jest moje zdanie, zapraszam do dyskusji jeśli ktoś ma odmienny punkt widzenia i swoją tezę.

ocenił(a) serial na 7
ElvisNysa

wow, jaaaaa, ale błąd twórców seralu!!! chyba przestane oglądać 2 serie, jaaaaa, to straszne że to sie stało! powinni wycofac wogóle ten odcinek!!! jaaaa

ocenił(a) serial na 10
lionmonk

Jesteś ułomem tylko tyle moge Ci powiedzieć.