PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

drętwy i nudny jak flaki z olejem a fuj 1/10

ocenił(a) serial na 10
ziuta052

nudny?! weź przestań... przecież akcja w tym filmie zmienia się diametralnie a niektóre akcje naprawdę potrafią zaskoczyć :) może inny serial oglądałaś

ocenił(a) serial na 8
ziuta052

drętwy to jest twój mozg.

ocenił(a) serial na 10
ziuta052

I przez takich imbecyli serial taki jak pb ma tak niską ocenę...

koniu14

Ja oglądałem tylko 1 sezon jak leciał na Polsacie.
I był rewelacyjny ale nie wiem co z dalszymi sezonami.
Może nadrobię zaległości ale musiałbym obejrzeć jeszcze raz 1 sezon bo nie wszystko pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
Damx123

półtorej roku temu tak samo zrobiłem, w tv widziałem 1 sezon to pobrałem wszystkie i oglądałem od początku. Warto było.

ziuta052

ty ku*wa tam sie znasz jak swinia na gwiazdach nie wiem jak mozna nie docenic takiego dobrego serialu....

ocenił(a) serial na 8
szpak04

ludzie chill !!!, nie kazdy ma taki sam gust; to ze dla kogos nudny w pelni akceptuje lecz nie do konca rozumiem czemu dawac 1/10 tylko dlatego, ze wydaje sie byc nudny. Pierwszy sezon moim zdaniem ma genialny scenariusz, potem juz bylo rozne az do finalu.

pozdro

ocenił(a) serial na 10
don_Zimek

Przyznam szczerze, że gdy ten serial leciał na polsacie wydawał mi się nudny i mało ciekawy...
Dopiero niedawno mój chłopak namówił mnie do obejrzenia pierwszego sezonu.
Tak mi się spodobał, że obejrzałam nawet 3 :) akcja często potrafi zaskoczyć. Mogę nawet powiedzieć, że uwielbiam ten serial.
Co prawda z sezonu na sezon jest coraz słabszy, jednak nadal uważam, że jest warty obejrzenia.
W sumie tak jest chyba z każdym serialem. Im więcej sezonów, tym więcej kombinowania i coraz nudniejsza fabuła niestety. Ale Prison Break ma w sobie ten klimat, który sprawia, że z przyjemnością czekam na obejrzenie kolejnego odcinka xd

ocenił(a) serial na 10
ziuta052

Oglądałem 3 sezony i powiem Ci że Twój komentarz jest drętwy i nudny i dożuce do tego niski iloraz inteligencji. Co do filmu, najlepszy serial ;)

ocenił(a) serial na 10
ziuta052

Przez takich debili jak ty takie seriale mają słabe oceny. Jak dojrzejesz do takich seriali to wtedy pogadamy.