nudny?! weź przestań... przecież akcja w tym filmie zmienia się diametralnie a niektóre akcje naprawdę potrafią zaskoczyć :) może inny serial oglądałaś
Ja oglądałem tylko 1 sezon jak leciał na Polsacie.
I był rewelacyjny ale nie wiem co z dalszymi sezonami.
Może nadrobię zaległości ale musiałbym obejrzeć jeszcze raz 1 sezon bo nie wszystko pamiętam.
półtorej roku temu tak samo zrobiłem, w tv widziałem 1 sezon to pobrałem wszystkie i oglądałem od początku. Warto było.
ty ku*wa tam sie znasz jak swinia na gwiazdach nie wiem jak mozna nie docenic takiego dobrego serialu....
ludzie chill !!!, nie kazdy ma taki sam gust; to ze dla kogos nudny w pelni akceptuje lecz nie do konca rozumiem czemu dawac 1/10 tylko dlatego, ze wydaje sie byc nudny. Pierwszy sezon moim zdaniem ma genialny scenariusz, potem juz bylo rozne az do finalu.
pozdro
Przyznam szczerze, że gdy ten serial leciał na polsacie wydawał mi się nudny i mało ciekawy...
Dopiero niedawno mój chłopak namówił mnie do obejrzenia pierwszego sezonu.
Tak mi się spodobał, że obejrzałam nawet 3 :) akcja często potrafi zaskoczyć. Mogę nawet powiedzieć, że uwielbiam ten serial.
Co prawda z sezonu na sezon jest coraz słabszy, jednak nadal uważam, że jest warty obejrzenia.
W sumie tak jest chyba z każdym serialem. Im więcej sezonów, tym więcej kombinowania i coraz nudniejsza fabuła niestety. Ale Prison Break ma w sobie ten klimat, który sprawia, że z przyjemnością czekam na obejrzenie kolejnego odcinka xd
Oglądałem 3 sezony i powiem Ci że Twój komentarz jest drętwy i nudny i dożuce do tego niski iloraz inteligencji. Co do filmu, najlepszy serial ;)