Szczerze, nie zgodzę się z tobą.
Pierwszy sezon był genialny,
Drugi też świetny, jednak trochę za bardzo przekombinowany.
Trzeci również genialny jak pierwszy, kiedy brałem się za oglądanie trzeciego, to w ostatnich odcinakach drugiego przewidywałem, że znowu trafi do więzienia. Tak więc 3 świetnie obrazuje więzienie w Panamie, brutalność nawet strażników.
Trzeci już może nie tak genialny, ale i tak przyjemnie się go ogląda.
W 4 sezonie można dostrzec Alexandra Machona i Brada Belica w zupełnie innym świetle. Szczerze mówiąc to co do Machona, zawsze podejrzewałem, że jest dobrym człowiekiem tylko zagubionym i nie pomyliłem się.
3 jka byla robiona jakby na sile. wymieniles tu mahona i belicka i slusznie ,dodalbym jeszczxe kellermana czyli 3 zlych ,ktorzy w koncowym rozrachunku odnajduja w sobie dobro'nie wiem jak ty ale cos mi mowilo ze kelleran nie zginal i ze go jeszcze ujrzymy'
nadal jednak uwazam ze cz 3 byla katastrofa-pozdro
Każdy ma swój gust i szanuje go. [SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER] A z tym Kellermanem to niestety ale muszę cię zasmucić. Ostrzelali całą furgonetkę i o ile kiedy pokazana była głowa Sary, to na 1 rzut oka nie była to jej głowa, nawet nie była podobna. A wiem co mówię bo zatrzymałem na tej krótkiej scence. A z Kellermanem widać było że go zabili, no bo po co by tyle strzelali? Na jednego strażnika?[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]
A z tym, ze go jeszcze ujrzymy to wątpię, bo serial już się skończył.
nie nie , chodzilo mi o to ze ja przypuszczalem ze po ostrzelaniu furgonetki jeszcze sie pojawi-jeszcze go ujrzymy .wiem ze sie skonczyl gdyz tak jak ty obejrzalem wszystkie czesci