PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

A mi sie nadal podoba:)moze za duzo troche juz pokrecili,ale jesli sobie przypomnimy to co bylo z poczatku to naprawde cos wspaniałego...takiego serialu nie bylo nigdy i nie bedzie...:))
duze brawa dla tych panów,którzy zrobili ten serial.mam nadzieje,ze kiedys zrobia równie wspaniała produkcje...:))

pawelec0905

"Za duzo troche juz pokrecili"" ???? tam juz wszystko sie zagmatwalo i robi sie coraz bardziej bez sensu

nie podzielam Twojego entuzjazmu szczerze mowiac dla mnie co nowy odcinek to gorszy... :P

1 i 2 sezon masz racje byly BOSKIE ale 3 to juz porzaka a 4 totalne DNO, nie wiem jak mogli popsuc tak dobry serial....

sweetblondi_04Ruda

Jesli nie potraficie sie odnalezc w tym serialu to zachecam do:

1. obejrzenia odcinka ktorego sie nie zrozumialo, oraz przeczytania streszczenia

2. jesli to nie pomoze to zachecam odejsc od tego serialu i spojrzec na produkcje przy ktorych nie trzeba wysilac polkul mozgowych do myslenia i kojarzenia faktow (np. gotowe na wszystko, wszystkie komedie romantyczne,)

sadze ze tam znajdziecie cos dla siebie, nie zmuszajac sie przy okazji do wiekszego wysilku intelektualnego...

Maniek2008

Przepraszam ale ja nigdzie nie zaznaczylam ze nie rozumiem tego serialu.... wiem o co chodzi ale mimo wszystko terazniejszy scenariusz jest do bani.... jak bys czytal ze zrozumieniem to bys poznal po mojej wypowiedzi ze mam zastrzezenia do wydarzen abstrakcyjnych w serialu a nie do jego tresci.... ale coz nie kazdy ma ta umiejetnosc...:P

sweetblondi_04Ruda

"tam juz wszystko sie zagmatwalo"

te slowa sugeruja ze niezbyt rozumiesz fabule ale luz...

Maniek2008

Nie to oznacza moja pogarde dla scenariusza..... jesli sie pogmatwalo to odrazu nie znaczy ze nie wiem o co chodzi....

ocenił(a) serial na 9
pawelec0905

Mi sie tez nadal podoba i będe ogladal ten serial az do ostatniego odcinka.Serial trzyma caly czas poziom,nie wiem co wam sie nie podoba,nie ma lepszych produkcji na rynku z tego typu gatunku.