uwielbiam ten serial, ale koniec jest do dupy!! Tak strasznie sie pobeczałam, ze az cała moja poduszka była zapłakana!! Dlaczego oni usmiercili Michael'a?! Najwiekszy bład!! Mogli kogos innego usmiercic, a nie głownego bohatera, ktorego wszyscy kochali!? :((
Nie ma potwierdzenia, że Scofield zginął. Po prostu został "uznany za zmarłego", a dowodów brak. Mądrale mówić to sobie mogą co chcą, ale według mnie to jest po prostu cliffhanger, żeby potrzymać fanów w napięciu. Czwartego sezonu, też miało nie być, a jednak był. GTA 4 miało nie być na PC, konsolowcy byli gotowi uciąć sobie głowę, że na pewno nie wyjdzie wersja na pecety. I co? Pozostawmy pesymistów, niech się taplają we własnych pesymizmach, co ma być to będzie. Jak producenci serialu zgłodnieją, albo zamarzą im się najnowsze auta, wtedy nie zaskoczy mnie info o kręceniu piątego sezonu :)
Trzymaj się NewYorkBitch :*
Uwielbialam ten serial :] I cz była rewelka II taka dosc ale ostatnia cz była juz troche kiczowata. Ale jak uśmiercili mojege Michaela to sie o mało co nie pryczałam... ;( Szkoda ze to koniec :(
Pewnie wyjdzie z grobu by ratowac syna ktory wpadnie w klopoty z prawem (wda sie w Lincolna) i bedzie go ratowac przez 4 sezony po czy umrze znow by jego syn mogl ozywić razem z chlopakami z Supernatural.
Oglądając serial miałam bardzo różne odczucia, sezony były przeplatane, czasami wciągało, czasami nudziło, ale finał... S04E22... Wyłam... :(( To jak szli na grób, ogólnie pokazane po tych 4 latach co się stało, Sara, Mahone, Generał, Don... W piz.duuu... ;(( A później 23 i 24 odcinek (albo pełnometrażowy film, jak kto woli ;p) pokazane jak doszło do wszystkiego... Ostatnia scena Michaela i Sary... Dawno tak nie wyłam na serialu :D
A taki T-Bag tak jak przypuszczałam do końca wytrwa... ale w sumie wiedzieli co robią, jak by uśmiercili kogokolwiek, Linca, po raz kolejny Sarę :D to ludzie by to szybko łyknęli, zaakceptowali i poszli dalej... a Michel to Michael, twórcy wiedzieli jak to wpłynie na widzów...
Nienawidzę tego serialu! :D