PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

uwielbiam ten serial, ale koniec jest do dupy!! Tak strasznie sie pobeczałam, ze az cała moja poduszka była zapłakana!! Dlaczego oni usmiercili Michael'a?! Najwiekszy bład!! Mogli kogos innego usmiercic, a nie głownego bohatera, ktorego wszyscy kochali!? :((

ocenił(a) serial na 10
NewYorkBitch

Nie ma potwierdzenia, że Scofield zginął. Po prostu został "uznany za zmarłego", a dowodów brak. Mądrale mówić to sobie mogą co chcą, ale według mnie to jest po prostu cliffhanger, żeby potrzymać fanów w napięciu. Czwartego sezonu, też miało nie być, a jednak był. GTA 4 miało nie być na PC, konsolowcy byli gotowi uciąć sobie głowę, że na pewno nie wyjdzie wersja na pecety. I co? Pozostawmy pesymistów, niech się taplają we własnych pesymizmach, co ma być to będzie. Jak producenci serialu zgłodnieją, albo zamarzą im się najnowsze auta, wtedy nie zaskoczy mnie info o kręceniu piątego sezonu :)

Trzymaj się NewYorkBitch :*

ocenił(a) serial na 7
NewYorkBitch

Uwielbialam ten serial :] I cz była rewelka II taka dosc ale ostatnia cz była juz troche kiczowata. Ale jak uśmiercili mojege Michaela to sie o mało co nie pryczałam... ;( Szkoda ze to koniec :(

ocenił(a) serial na 8
NewYorkBitch

Pewnie wyjdzie z grobu by ratowac syna ktory wpadnie w klopoty z prawem (wda sie w Lincolna) i bedzie go ratowac przez 4 sezony po czy umrze znow by jego syn mogl ozywić razem z chlopakami z Supernatural.

LordSpooky

dobre! haha :D:D

ocenił(a) serial na 8
NewYorkBitch

Oglądając serial miałam bardzo różne odczucia, sezony były przeplatane, czasami wciągało, czasami nudziło, ale finał... S04E22... Wyłam... :(( To jak szli na grób, ogólnie pokazane po tych 4 latach co się stało, Sara, Mahone, Generał, Don... W piz.duuu... ;(( A później 23 i 24 odcinek (albo pełnometrażowy film, jak kto woli ;p) pokazane jak doszło do wszystkiego... Ostatnia scena Michaela i Sary... Dawno tak nie wyłam na serialu :D
A taki T-Bag tak jak przypuszczałam do końca wytrwa... ale w sumie wiedzieli co robią, jak by uśmiercili kogokolwiek, Linca, po raz kolejny Sarę :D to ludzie by to szybko łyknęli, zaakceptowali i poszli dalej... a Michel to Michael, twórcy wiedzieli jak to wpłynie na widzów...
Nienawidzę tego serialu! :D