czy ktos ma moze pojecie czy jest szansa na zobaczenie Prison Break w naszej telewizji??? chyba nie ma watpliwosci, ze bylby to wielki hit a niejednemu polskiemu kanalowi przydaloby sie cos co ozywiloby ich mdla ramowke...
chyba zadna stacja nie ma tego w planach, jak ktos wykupi to pewnie axn, hbo. Watpie zeby tvp zainwestowalo, polsat ma zupelnie inne nastawienie niz kiedys wiec tez odpada, zostaje jeszcze tvn...
Ale jakos nie widze PB w PL TV, nie wiem czemu...
moze jak zrobia z 3 sezony jeszcze to sie zainteresuja ;)
Moim skromnym zdaniem nie ma [jak na razie] szans na to by ten serial mozna byloby zobaczyc w naszej TV, co prawda Lost puszczany byl w jedynce ale dopiero gdy w USA zostal wyemitowany sezon 2 wiec jesli mialbym wogole zaistniec ten serial to albo za ładne pare lat..... albo gdy w USA ukaze sie sezon 2 i byc moze u nas puszcza sezon 1 [chociaz szczerze w to watpie] Smallville u nas byla 3 seria a w USa wlasnie dobiega koniec 5 sezon...
W naszej TV tj. TVN, Polsat itp.itd jest straszna h****a no bo nie da sie ich porownac ze stacajmi amerykanskimi takimi jak FOX, The WB, czy innymi...
a z reszta szkoda gadac :)
ja mialam nadzieje ze moze axn... hbo puszcza tylko wlasne produkcje jesli chodzi o seriale. a jedynka puscila lost faktycznie w trakcie drugiej serii w stanach.
no a przeciez drugi sezon PB juz w sierpniu...
ja mialam nadzieje ze moze axn... hbo puszcza tylko wlasne produkcje jesli chodzi o seriale. a jedynka puscila lost faktycznie w trakcie drugiej serii w stanach.
no a przeciez drugi sezon PB juz w sierpniu...
to moze tak zrzuta na mega dlugi kabel ze stanow, i usa cable tv u nas w domach? :D
heh, u nich kablowka jest lepsza niz satelita, u nas odwortnie... no coz, w koncu polska...
o co chodzi bo czegos nie lapie jak w stanach lecial sezon drugi a w polsce zaczal sie pierwszy to jak do tej pory moze trwac? w koncu w polsce 1s polecial we wrzesniu czy pazdzierniku