..bo sie bardziej wkurzułem niz bym nie ogladal teraz wiem ze lepiej poczekac na ostatni odcinek )))) juz nie wyrabiam)))))) nie wytrzymam tygodnia buuuuuuuuuuu.... APROPO NAPISóW ...mogliscie sie angola uczyc JA OGLADAłEM ..BEZ MIODZIOOOOO ....ALE TEN LAST EPISODE WHEEENNNNNNN ...NIE WYTRZYMAM
IDE SIE WIESZAC ..WRRRRR
Poczekaj z wieszaniem, teraz czekasz tydzień a już w przyszłym tygodniu będziesz się musiał nastawić na 3-4 miesiące przerwy:D Ja się zastanawiam nad hibernacją:D
3-4 miesiące to pobożne życzenia. Coś mi się zdaje, że poczekamy sobie trochę dłużej...
hehe, wreszcie ktos pisze od rzeczy. Swieta racja ze lepiej poczekac niz sie meczyc tydzien za tygodniem, gdzie napiecie cale opada i nie ma juz takiego klimatu. Wezcie przyklad ze mnie, ja juz na piątą serie 24 czekam ROK i nie ogladalem ani jednego odcinka, bo wiem ze bym baardzo duzo stracił ogladajac tydzien po tygodniu. Jakbym wiedzial ze Prison bedzie tak genialny to tez bym tak zrobil :/
no nie 4 miesciace tylko 4,5 miesiaca poniewaz wszystkie seriale w ameryce zaczynaja kolejne sezony pod samiusienki koniec wrzesnia :(((( czyli to bedzie zapewne 25 wrzesien lub 2 pazdziernik :(
mowie wam przez ren czas napewno sie powiesze ...i rezyser bedzie miał mnie na sumieniu bo nerwowo nie wytrzymam
hej, bardzo chcialabym jakos zdobyc 2 , 3 i 4 serie 24h. mozesz mi powiedziec skad mozna je ściągnac? prosze :)
Ja moglbym ale nie wiem czy tu mozna o takich rzeczach pisac ;). Napisz do mnie na maila sleepwalker83@o2.pl.
Pozdrawiam
chyab sobie poczekacie bo tworcy prisone breaka zrezygnowali przeciez z 2 seri mowiacej o tym co sie dzieje z uciekinierami po ucieczace. jednym slowem odcinek za tydzien ma byc ostatnim...
http://www.tvtorrents.com [www.tvtorrents.com] .... tu sa wszystkie seriale :)
nooooo... przede mną dopiero 10 odcinek. Jak sobie pomyślę, że tyle jeszcze mam do zobaczenia:))) oglądam dwa odc. tygodniowo
nie no zdecydowanie najlepszy ten 21 ktore do tej pory wyszly...szczerze spodziewalem sie takiego zakonczenia ale mimo wszystko przez caly czas odcinek trzymal mnie w napieciu od samego poczatku do samego konca :D kapitalny serial :D:D:D