czy Polsat w tym dniu wyemitował ostatni odcinek "Skazanego..."?
czy ktoś się orientuje, który to był sezon i który odcinek? Bardzo proszę o odpowiedź .
1. Nie, to nie był ostatni odcinek. Przerwali serial w połowie sezonu z niewiadomych powodów, mysle ze przez małą oglądalność lub przez śmierć Patricka Swayze'go który gra w zastąpionym przez PB serialu(Bestia) .
2.sezon 4
3.odcinek 13
;]
dziękuję za odpowiedź, przegapiłam ten odcinek,a teraz zobaczyłam,że na jego miejsce wszedł inny serial, więc zastanawiałam się,dlaczego.
I to samo zrobili z serialem Bones, bo dzisiaj leciał pierwszy odcinek - dziady ruskie niech się walą - 11 odc przed końcem PB przerywają serial - kij im w oko ściągnę se z neta.
Marketingowiec Polsatu powinien dostać za ten ruch nagrodę Nobla. Jeśli "Prison Break" miał słabą oglądalność, to co na to poradzi przesunięcie kilkunastu odcinków na marzec? Przecież do tego czasu ci, którzy oglądali ten serial w Polsacie, to zobaczą sobie resztę tych odcinków na komputerze. A nowych widzów nie zyskają, bo kto zacznie oglądać serial w połowie czwartego (ostatniego) sezonu? Tak więc siłą rzeczy w marcu ta oglądalność będzie jeszcze dużo mniejsza. Jak już chcieli koniecznie tą "Bestię" wrzucić na niedzielę o 20:00, to mogli przesunąć "Prison Break" na inna godzinę, albo na inny dzień. Chciałbym poznać osobę, która podjęła w Polsacie tą decyzję :D
To jest skandal! Jak można przerwać sezon w połowie. Robili przerwy, ale między sezonami a nie w środku ;/ A to co z "Kośćmi" zrobili to w ogóle jest bez sensu / po co zerować serial do pierwszego odcinka ? Oni sami proszą się żeby ludzie na kompie to oglądali / POLSAT przyczynia się do piractwa !!!
Swoją drogą TVP1 nie jest lepsze, niby nie ma pieprzonych reklam, ale Herosów i Kronik Sahry Connor dali tylko pierwsze sezony i to mnie wkurza.
Widać "losty" mają większą popularność !
już nawet nie "losty" , bo ich godzina emisji to 22,albo i później ;-)
a tam trochę odchodząc od tematu zdjęcia serialu z anteny... mam parę pytań do wiernych widzów PB...
1) co z tatuażami Michaela? przegapiłam jakiś wątek z usuwaniem ich? bo w ostatnich odcinkach coś ich nie było widać.
2) dlaczego bracia (Michael & Lincoln) mają inne nazwiska?
1. W jednym odcinku sezonu 4 Michael poszedł na laserowe usuwanie swoich tatuaży, nie pamiętam w którym
2. Ponieważ mieli dwóch ojców. Jeden to ten zły, który bił małego Scofielda i zamykał w piwnicy. Drugi był dobry dla obu braci, ale zabił go Mahone.
jeśli nie jasno sie wyraziłem to pisać :p
Mieli jednego i tego samego ojca tylko, że Michael przyjął nazwisko panieńskie swojej matki, a Lincoln ma po ojcu. To było w którymś z odcinków I sezonu (przynajmniej ja tak zrozumiałam ;)
A mi się wydaje, że dwóch ojćów. W jednym odcinku 3 lub 2 sezonu Michael opowiadał swoją przyszłość. Mówił, że jego ojciec go bił i zamykał w piwnicy {tak jak już wcześniej wspomniałem} ale pewnego dnia przyszedł inny facet{ojciec Lincolna}, zabił jego ojca i zabrał Michaela ;]
Ten, który bił Michaela to był jego ojciec zastępczy, przecież kiedy ich matka umarła oni byli mali, więc chcąc nie chcąc musieli trafić pod opiekę innych ludzi. I to ten ojciec zastępczy go bił, a prawdziwy przyszedł go "uratować".
ja slyszalem ze dopiero w marcu maja puscic ostatnie odcinki 4 serii skazanego