PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

odc podsumowujacy

ocenił(a) serial na 10

mam pytanie czy ten odc ma jakis tytuł albo cos??? I jezeli ktos z Was juz go obejrzał to powiedzcie mi czy tam jest coś pokazane co ma sie dziać w nastepnych odcinkach <bo gdzies czytałam, ze wlasnie maja pokazac kolejne wydarzenia>... bo jesli tak to nie ogladam... ;p

ala_

Prison Break: The Road To Freedom, pokazuje od cholery scen z nadchodzących odcinków :)

ocenił(a) serial na 10
attitude

o kurka... to nie chce.. ale dziekuje ;*

ocenił(a) serial na 6
attitude

naprawde???boa jw widzialam i nie zauwazylam zadnych scen z kolejnch odcinkow...hmmm zaraz obejrze jeszcze raz:)

ocenił(a) serial na 10
cruel6

Jak obejrzysz to wtedy napisz mi ok? bo własnie sciagnełam i nie wiem czy sie za to zabierac ;p

ala_

są tam sceny Kellermana z braćmi i T-Baga z panią Hollander, pojawia się też watek Bellicka w więzieniu...

ponadto wywiady z aktorami, niby nie spojlerują ale jak ktoś umie czytać między wierszami to sie domysli o co chodzi... nie polecam oglądać tego :) ja w sumie wcześniej znałam te spojlery i sceny pokazane

ocenił(a) serial na 7
attitude

jesli nie ogladalas trailera do 14 odcinka to moze daruj sobie ;) tak jak w poprzednich wypowiedziach jesli ktos przeczyta miedzy zdaniami to sie domysli co moze sie stac w kolejnych odcinkach...a sceny z nowego odcinka to praktycznie koncowka tego dokumentu...

ocenił(a) serial na 10
Siomer

o dziekuje Wam bardzo ;) no to teraz czekam do poniedziałku na kolejny odc ;p