mam pytanie czy ten odc ma jakis tytuł albo cos??? I jezeli ktos z Was juz go obejrzał to powiedzcie mi czy tam jest coś pokazane co ma sie dziać w nastepnych odcinkach <bo gdzies czytałam, ze wlasnie maja pokazac kolejne wydarzenia>... bo jesli tak to nie ogladam... ;p
naprawde???boa jw widzialam i nie zauwazylam zadnych scen z kolejnch odcinkow...hmmm zaraz obejrze jeszcze raz:)
Jak obejrzysz to wtedy napisz mi ok? bo własnie sciagnełam i nie wiem czy sie za to zabierac ;p
są tam sceny Kellermana z braćmi i T-Baga z panią Hollander, pojawia się też watek Bellicka w więzieniu...
ponadto wywiady z aktorami, niby nie spojlerują ale jak ktoś umie czytać między wierszami to sie domysli o co chodzi... nie polecam oglądać tego :) ja w sumie wcześniej znałam te spojlery i sceny pokazane
jesli nie ogladalas trailera do 14 odcinka to moze daruj sobie ;) tak jak w poprzednich wypowiedziach jesli ktos przeczyta miedzy zdaniami to sie domysli co moze sie stac w kolejnych odcinkach...a sceny z nowego odcinka to praktycznie koncowka tego dokumentu...