PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Czy naprawdę ucieli ten serial w momencie rozwiązania? To ciekawe co wymyślą w 2 serii:D

ocenił(a) serial na 10
Daylu

nie wiadomo czy bedzie 2 seria bo narazie mamy poprostu przerwe miedzy odc.

adaspoczta

Slyszalam ze jest tylko 15 odcinkow tego serialu, przy czym dwa ostatnie sa wlasnie krecone. W stanach wychodzi jeden odcinek na miesiac.

ocenił(a) serial na 10
nancygl

mylisz sie troszke bo na jednej z oficjalnych stron jest juz napisane ze beda napewno 3 odcinki jeszcze i sa juz ich tytuly (moze byc tez wiecej), beda one wychodzic od 20 marca co tydzien. Link jest gdzies na tym forum albo wpisz w google

ocenił(a) serial na 10
adaspoczta

Słyszałem że cały Prison Break będzie liczyć 24 odcinki, duży sukces sprawil że podjęto taką oto decyzje. Ciekaw jestem jak jednak rozwiążą sprawe tej ucieczki. Przeciez zostało 13 godzin do egzekucji Lincolna

ocenił(a) serial na 10
Basm

napewno uciekna z wiezienia bo to juz widzialam ^^
a Micheal i reszta wroca sie spowrotem :) i jakos go wyciagna ale co i jak to trzeba bedzie zobaczyc...a jeszcze caaaaly miesiac trzeba czekac :|

ocenił(a) serial na 4
CoeurDor

Tak widziałem w zwiastunach jak Sucre biegł po ulicy.Uda im się napewno.Michael już cos wykombinuje;)

ocenił(a) serial na 10
McCoy

ten odcinek bedzie o tyle ciekawszy ze bedzie pokazywal ich zycie zanim trafili do wiezienia...dlatego np Sucre mial normalne ubranie bo napadal na monopolowy :D ah...oby do 20 marca:]