PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224870
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

pyt.

ocenił(a) serial na 10

Takie pytanie do Was, kto oglądał cały serial więcej niż raz?
Ja oglądałem ze 30 razy wszystkie odcinki albo i więcej :)

sebeks1989

ja ogladalam chyba z 5 :D

ocenił(a) serial na 10
Salvamee

Mi byłoby szkoda czasu by oglądać jakiś serial więcej niż raz. (nie licząc Świata Według Bundych). Jest tak wiele dobrych filmów do obejrzenia, więc po co oglądać w kółko jeden serial?

Peter_1987

bo bardzo mi sie podoba?

ocenił(a) serial na 10
Salvamee

spoko, przecież nie mówię, że to coś złego. Każdy ogląda to co lubi. Po prostu wyraziłem swoją opinię, że wolę odkrywać nowe filmy, niż oglądać wciąż te same. Pozdrawiam.

Peter_1987

ale niektore filmy sa az tak dobre, ze tez chce sie je ogladac kilka razy, przynajmniej ja mam pare takich filmow

ocenił(a) serial na 10
Salvamee

Ja również :)

ocenił(a) serial na 10
sebeks1989

no zgadza się, też mam takie filmy, ale nie całe seriale ;)

ocenił(a) serial na 10
Peter_1987

W sumie z nudów oglądałem tyle razy PB, ale nie żałuję. bardzo dobry serial

ocenił(a) serial na 10
sebeks1989

Ja właśnie sobie przypominam na bieżąco wszystkie odcinki,tym razem z lektorem,ale muszę powiedzieć,że serial z lektorem traci swój klimat.Najlepiej oglądać go z napisami chyba,że ktoś angielski zna dobrze.Do tej pory oglądłem go kilka razy,dokładnie nie pamiętam,nawet w telewizji kilka odcinków,ale to nie robota,bo te kochane reklamy lecą. Nawiasem mówiąc,nie oglądam praktycznie w ogóle tv,od kiedy mam neta i jestem bardzo szczęśliwy.Tam nic nie ma i wszystkim radzę zrobić tak samo.

ocenił(a) serial na 7
sebeks1989

Wychodzi na to że gdybyś oglądał przez rok (dzień w dzień) musiałbyś obejrzeć 7 odcinków dziennie. Lub też jak wolisz oglądać przez 107 dni nieprzerwanie Prison Break, piękna strata czasu.

ocenił(a) serial na 10
MajkelBlack

oglądałem więcej niż 7 odc dziennie.

ocenił(a) serial na 9
sebeks1989

Oglądałam 3 czy 4 razy cały serial, a teraz po kilku latach przerwy oglądam po raz kolejny (jestem na drugim sezonie). Właściwie zanim zaczęłam zastanawiałam się, czy po latach przerwy serial nadal będzie budził we mnie emocje jak kiedyś. Muszę szczerze powiedzieć, że nic się nie zmieniło, jest nadal świetny. :)

ocenił(a) serial na 10
Julia_20

Ja chyba już 10 raz odpaliłem serial i zaraziłem dziewczynę do oglądania ;) Jesteśmy na półmetku pierwszego sezonu i mam nadzieję, że za jakiś czas skończymy 4 sezon :D

ocenił(a) serial na 9
wesolyromekvlog

Super jest obejrzeć serial po kilku latach, kiedy już nie pamięta się wszystkiego. Wracają wspomnienia, dawny klimat. Polecam ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_20

zgadzam się w 100%, właśnie skończyłam oglądać 1 sezon, emocje jak przy pierwszym oglądaniu