PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224210
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

jak dla mnie to poprostu proba zdobycia za wszelka cene dodatkowych $$$. a moglo sie poprostu zakonczyc na s01 i pozostal by kultowy serial do ktorego moznaby kiedys wrocic, a tak jest duza szansa ze PB skonczy tak jak lost, ktory juz niebawem bedzie mogl rywalizowac ze slynnym hitem tvp1 'The Bold and the Beautiful' (polskiego tytulu nie wymowie z powodow osobistych) obecnym na ekranie od '87 roku. SZKODA SZODA !!

fcx

Po części masz rację, bo pierwszy sezon pozostawi po sobie niesamowite wrażenie, a jak będzie w drugim to nie wiadomo!Zmieni się otoczenie i to może znacząco wpłynąć na oblicze tego serialu!Ale z drugiej strony czekam na second season z niecierpliwością-strasznie jestem ciekawy jak scenarzyści poradzą sobie w innym środowisku, no i trochę szkoda by było zakończyć przyjaźń z pb już po pierwszym sezonie!POZDRO

apan23

Hehe nie wiem czy LOST będzie się ciągnął przez tyle co niesamowity serial "Łysi i piękni" :D, ale po obejrzeniu 20go odc. Prisona jest on moim zdecydowanym faworytem wśród seriali. Jeżeli w II serii akcja ma toczyć się równie dynamicznie to będę wdzięczny producentom nawet za serie V lub VI. Pozdro