Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 225410
6,5 20 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Juz producenci popisali się w ostatnim odcinku pierwszej serii w końcówce lepiej gdyby się rozbili tym samolotem o spadającą na ziemię kometę niż 8 zabieganych więźniów ucieka z PŁYTY LOTNISKA, (płyty lotniskowe bywają spore) poza tym nie ma nawet jagód a co dopiero drzewaa, a psy wtrafiłyby w każdego z nich nawet lotką do darta!
Mozna rozumieć niedociągnięcia i fantazje ale to że to jest serial nie tłumaczy takiego kretynizmu.Nawet Rambo by dał spokój - przypominam że Rambo był zawsze uzbrojony!:)

Mimo wszystko byłem pełen nadzieji, pierwszy odcinek no no! jakaś rekompensata za ta pikną scene na lotnisku:) Jakoś chłopaki uciekli heh|(nikt do nich nie strzela :), zastrzelili Veronike, są emołszon może być...

Drugi odcinek to juz dramat i rzenada. T Bag przyszyta ręka. nawet Rambo by się nie łudził - przypominam Rambo był chirurgiem klasy światowej ;)- że jakiś weterynarz przyszyje mu odznakę a co dopiero rękę!!!!!!
Co za idiota ścigany przez całe usa wpada do sądu i ratuje syna , ba! zostaje zauważony i udaje mu się uciec :))) to jeszcze nie koniec - ucieka z szybu windy heheheheehhhee W ogóle Lincoln mogłby kupić sobie chociaż jakiś beret! Widzi że wszyscy patrzą mu na ryj!
Podsumowując -) LIPA z grzybnią
Jedyną w miare autentyczną postacią narazie jest Tweener - pokazane z klasą.
Zobacze jeszcze dwa odcinki i jak chociaż troche nie dorównają Rambo to power off. Cya

ocenił(a) serial na 10
JMC

z ta plyta lotniska to chyba przesadzasz bo to bylo jesli mnie pamiec nie myli jakies male lotnisko takie dla jakby mniejszych samolotów a nie jakies duze:)
no ale faktem jest to ze akcja zaczyna sie toczyc w 2e1 w dzien podczas gdy uciekali noca...

w 2e2 ewidentnie nie podobalo mi sie to jak uciekali z sadu ;/ oraz to ze Burrows patrzyl sie na tą babke z psem jak glupi... przeciez mogl sie domyslec ze cale USA wiedza juz jak wyglada, no i faktycznie moglby sobie kupic jakis kapelusz:D:D

ocenił(a) serial na 10
man_united

O ile pierwszy odcinek to faktycznie beznadziejne przegięcie tak drugi jest o wiele lepszy. Nie wiem dlaczego tak nachalnie czepiłes się tego Rambo (po trzecim zdaniu stało się to nieskładne i nudne). W każdym bądź razie z oczekiwaniem patrzę na kolejne epizody bo widać ze serial sie rozkręca z odcinka na odcinek

man_united

Z sądu uciekli bo jeśli dokładnie oglądałeś Burrows zna dobrze ten budynek, więc napewno wiedzieli gdzie ci strażnicy bedą i znali wyjście

JMC

no z tym Tweenerem to racja, jak narazie chlopapa nie wyczaili choc na dworcu juz sie czegos domyslali(ten facet ktory pytal go gdzie chodzil do szkoly). Mysle tez ze ta babka z ktora ma jechac do utah tez cos podejrzewa bo jakos dziwnie z nim gadala pod koniec rozmowy. Według mnie, jak narazie najlepiej "powodzi" sie naszemu kochanemu T-Bagowi, ma zajebista fure, modna fryzure, eleganckie ciuchy i GPS w samochodzie(pomijając fantazje i niedorzeczność z jaka to wszystko zdobył), wiec jest na dobrej drodze do skarbu Westmorlanda... zobaczymy ja będzie

JMC

no z tym Tweenerem to racja, jak narazie chlopapa nie wyczaili choc na dworcu juz sie czegos domyslali(ten facet ktory pytal go gdzie chodzil do szkoly). Mysle tez ze ta babka z ktora ma jechac do utah tez cos podejrzewa bo jakos dziwnie z nim gadala pod koniec rozmowy. Według mnie, jak narazie najlepiej "powodzi" sie naszemu kochanemu T-Bagowi, ma zajebista fure, modna fryzure, eleganckie ciuchy i GPS w samochodzie(pomijając fantazje i niedorzeczność z jaka to wszystko zdobył), wiec jest na dobrej drodze do skarbu Westmorlanda... zobaczymy ja będzie

JMC

Popieram lipa goni lipę i nic się nie da zrobić, bo już scenarzyści narobili bajzlu, nie wiem dlaczego tak uślinie starają się mnożyć absurdy, w pierwszej serii był jeden na półtorę odcinka, teraz mamy przynajmniej dwa-trzy absurdy na odcinek i nie da się tego łatwo strawić, ale ogląda sie, bo narazie amerykanie nic innego tego typu nie kręcą.

JMC

ostro przesadzasz a szkoda to nie jest" moda na sukces" troche dystansu zgroza :/

dYDelf

Właśnie!! Jak dla mnie to jest dobry serial. Najlepszy jaki widziałem. Babki oglądają Mode na sukces i nie wiadomo czy dorzyją końca serialu

ocenił(a) serial na 10
marcin3001

Mi druga seria PB też się bardzo podoba. "Druga seria ciągnie serial na dno", "lipa gonie lipę"- nie zgadzam się z tym w 100 %, a co do kapelusza czy jakiegoś kamuflażu, to Linkoln ma przecież okulary. Jak to dużo się dopatrzyliście absurdów, to powiedzcie jakie to, bo ja aż tylu sobie nie przypominam.

ocenił(a) serial na 10
marcin3001

Mi druga seria PB też się bardzo podoba. "Druga seria ciągnie serial na dno", "lipa gonie lipę"- nie zgadzam się z tym w 100 %, a co do kapelusza czy jakiegoś kamuflażu, to Linkoln ma przecież okulary. Jak to dużo się dopatrzyliście absurdów, to powiedzcie jakie to, bo ja aż tylu sobie nie przypominam.