Uwaga, możliwe spoilery...................... .............................. .....................
Odcinek moim zdaniem dobry, wprawdzie całe odwołanie ucieczki rozwiązane dosyć prosto - po prostu wrócili do więzienia, tłumacząc się "pracą do późna" ;) Scofield próbował ratować brata sabotując krzesło elektryczne, gdyż w wypadku wykrycia usterki protokół zobowiązuje pracowników więzienia do trwających trzy tygodnie procedur. Jednak Bellick postanawia wszystko ukryć... pozostałe sposoby również zawodzą i odcinek kończy się w tradycyjnie krytycznym momencie - Lincoln za chwilę usiądzie na krześle elektrycznym...
Odcinek dobry, trzyma w napięciu i oferuje parę niespodzianek - polecam.
Niemożliwe Saint pojawił się i chwali Prisona-wiedziałem że spodoba sie i niezawacham sie o stwierdzenie(kolejny raz)PRISON ciekawszy niż no sam wiesz ;) pozdrawiam;)
1) możliwe
2) proszę nie po nazwisku, jeśli można
3) nie pojawił się, regularnie tu bywał
4) chwalę, ale nie worshipuję tak jak no sam wiesz
5) Twoja opinia nie jest miarodajna :)
6) pozdrawiam;)
heheh saint sie chwali, ze wlasnie obejrzal najnowszy odc. i potrafi opisac co sie w nim dzieje (tak naprawde przyznaje racje, ze prison break jest ciekawszy od...;] )... uuuu respect ;] ... nie martw sie, bracia sa "ludzmi wiary" a Lock,z twojej ulubionej wysepki, jest pewnie ich ojcem (nie tylko duchowym)
swoja droga to pewnie zepsules zabawe niejednej osobie (calkiem mozliwe, ze celowo), ktora jeszcze nie ogladala tego odc (nie martw sie nie zaliczam sie do nich)... obludnie napisales "mozliwe spoilery"... po czym sadzisz je jeden za drugim ehhh ;/ pewnie nie jedna osoba "lyknela dropsa" liczac, ze dowie sie co nieco o odcinku, a tu tymczasem "kawa na lawe". zgrabnie opisales prawie caly odcinek w kilku zdaniach...
p.s. no ale swoja droga maja nauczke, zeby nie zagladac na fora danego filmu przed jego ogladnieciem... jest to jeden z "grzechow glowncyh"
Przejrzałeś moje myśli na wylot, specjalnie napisałem ten temat by wywyższyć Prison Break i zgnoić LOST, oczywiście tę informację zawarłem między wierszami tak, aby tylko ludzie prawdziwie inteligentni, jak np. ty, mogli ją odczytać.
Masz rację również w następnym punkcie, celowo dałem ostrzeżenie, że zdradzone będą fragmenty odcinka tylko po to, aby ludzie wchodzili i psuli sobie zabawę. Wygrywasz zdecydowanie na wszystkich frontach, jak ty to robisz? (amazement)
Hehe a ja jestem inteligentny i nie przeczytałem twojego postu przed obejrzeniem odcinka HUUUURRRRRRAAAA;p;p;p;p;p
Moja opinia jest jak najbardziej miarodajna:)
I przepraszam za Sainta Mariuszu;)
saint nie martw sie juz jest w planach polaczenie lost'a i prison break. tato lock spotka swoich 2 synow i beda nadrabiac stracony czas... to dopiero bedzie dla ciebie gratka ;]