PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

właśnie skończyłem oglądać 4 serię i zastanawiam się jakim cudem Kellerman który własnoręcznie zabił kilkanaście, albo kilkadziesiąt ludzi mógł zostać kongresmenem Stanów Zjednoczonych. To była największa niedorzeczność tego serialu

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

to chyba powinieneś oglądnąc jeszcze raz wszystkie sezony bo w kazdym z nich cudów nie brakowało.
a kto był prezydentem USA kobieta która wydawała rozkazy zabijania wszystkich nie wygodnych świadków
a to ze otróła prezydenta USA zeby wskoczyc na jego miejsce to tez jej uszło płazem/

ocenił(a) serial na 6
konrii_2

ale to jest już bardziej możliwe, bo przecież o tym że prezydent zabijała widziała tylko firma, tymczasem Kellerman pod koniec drugiego sezonu publicznie przyznał się do torturowania i zabijania ludzi, a kilka lat później staje się kongresmenem USA

Christopher_Moltisanti

Nie znam się za bardzo na prawie itp ale pewnie poszedł z prokuratorem czy
sędzią na układ, że oni darują mu to wszystko a on dostarczy Scylle i
sprzeda wszystkich mafiosów jakich zna.

ocenił(a) serial na 6
Cloud_Strifeac7

nie o to mi chodzi. Wiem że poszedł naukład i go uniewinnili. Chodzi mi o to żezostał kongresmenem. Czy gdyby w wyborach na senatora czy posła startował seryjny morderca głosowałbyśna na niego? Bo ja nie

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

no wiesz został kongresmenem ale na niby w koncu to serial/

ocenił(a) serial na 6
Christopher_Moltisanti

W tzw. "wolnej Polsce" Kiszczak był szefem MSW i niewielu osobom to przeszkadza. Co więcej - został nawet "człowiekiem honoru". Moim zdaniem Kellerman, to żadna wsypa serialu.