Skazany na śmierć
powrót do forum 3 sezonu

Owszem, jeśli chodzi o poszczególne odcinki to faktycznie, fabuła jest nieco naciągnana ale mimo wszystko ten sezon jest naprawdę spoko! Nie rozumiem hejtu na niego.

użytkownik usunięty
Pacjent_Choroszczy

Właśnie skończyłem 3 sezon. Jest spoko ale i żenujący. 
Główny bohater jak udało mu się uciec tylko mnie irytował..  w pewnym momencie zacząłem kibicować tym złym... aż czułem zazenowanie że ciągle ma jakiś plan.. wymiany zakładników przedłużane aż głowa bolała..  bo nasz super bohater zawsze ma asa w rękawie..  

Ja nie czułem żadnych emocji w tym sezonie, żadnego zagrożenia..  
W pierwszych sezonach była prezydent, był chińczyk, był ten czarny typek co poszedł zeznawać bo wybrał stronę dobra.. oni sprawiali zagrożenie, czuć było emocje...
Tutaj jakas babka czarna w 3 sezonie z której zrobili nieudaczniczke xD nie czuć do niej wgl respektu.. w porównaniu do czarnych charakterów z poprzed sezonów to ona jest amatorem.. 

Wymyślili jakas SONE pod koniec 2 sezonu i cały sezon 3 jest o tym.. A ja chciałbym wiedzieć co z prezydent się stało..  Kim jest generał...  A pokazali go 2,3 razy w całym sezonie i nie dostaliśmy żadnej odpowiedzi..  
Ogólnie ten klimat Panamy jest straszny.. Mało pola do popisu.. USA zdecydowanie lepiej się oglądało..  
W tym sezonie absurd goni absurd.. jak wsadzali ich do więzienia to powiedzieli ze dalej nie wchodzą bo jest tak strasznie poczym kilka odcinków później strażnicy normalnie wchodzą do środka i widać że więźniowie się ich boją xD 

General był tak opisywany w 1,2 sezonie na jakiegoś króla świata trzymał w kieszeni prezydent USA, miał układy wszędzie w sądach, FBI i tp.
I nie potrafią wyciągnąć z więzienia tego RYBAKA? potrzebują naszego bohatera głównego by go wyciągnął?

Przecież mógł zebrać armię i sam odbić go skoro jest tak potężny..

Jakoś nie mieli problemów by wysłać helikoptery i zatakowac więzienie.
To wystarczyłoby wysłać kilka set więcej osób i by odbili sami tego rybaka..

Absurd goni absurd.. szkoda słaby sezon..