PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616523}

Smash

2012 - 2013
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2093
Smash
powrót do forum serialu Smash

Zajrzyjcie tutaj: plotki o czyjejś ciąży okazują się prawdziwe... Szykuje się niezły finał.

http://tvline.com/2013/04/19/may-season-finale-spoilers-2013-sweeps-photos-once- upon-a-time/#28/smash/

ocenił(a) serial na 10
Aldinka18

Właśnie widziałam te spoilery i zamierzałam wkleić na Filmweb... Nie wiem, co o tym myśleć... Z obsady Hitlist odejdzie chyba Ana. W ciąży może być Julia, Karen lub Ivy.

nevergonnabe

Kolejny odcinek sporo namiesza, tak myślę... No i Daisy, którą twórcy nie wiem po co nam wpychają.. A ciąża to już w ogóle kosmos ;)

Aldinka18

No, czy serialu to nie wiadomo :P NBC jeszcze nie podjęło żadnej decyzji, a wiadomo to od osoby pracującej w stacji.

użytkownik usunięty
Aldinka18

Mi się zdaje że to może Ivy będzie w ciąży z Derekiem

ocenił(a) serial na 10

Też mam takie obawy:( Spoiler donosi, że jakaś wiadomość będzie rozpraszać Ivy tuż przed nominacjami do Tony (o ile dobrze zrozumiałam). Nie chcę tez, by to Karen spodziewała się dziecka z J... (nie wymienię już nawet tego imienia). To Julia powinna być w ciąży z tym Scottem, bo marzyła o drugim dziecku i nikomu, by to nie zrobiło różnicy, ale niestety to wątpliwe.

użytkownik usunięty
nevergonnabe

Ja bym się ucieszyła gdyby była to Ivy ponieważ jestem fanką Ivy i Derek ;)

Mi się zdaje,że Julia zajdzie w ciążę.. ale z kim? Ostatnim razem jak rozmawiała ze Scottem,wydawało się jakby z nim skończyła.