Smash

2012 - 2013
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2096
Smash
powrót do forum serialu Smash

http://www.youtube.com/watch?v=T3JtAJ2rDwQ

nevergonnabe

Zapowiada się mega. W tym tygodniu mamy aż 2 odcinki Smash - dzisiaj i w sobotę :D
Nowych piosenek można posłuchać tutaj: http://smashsource.com/
Original - Katharine McPhee, Bittersweet symphony (cover) - Megan Hilty, Reach for me - Krysta Rodriguez.
Oiginal brzmi jak piosenka z rep. Taylor Swift, BSS - jak większość pop coverów w wyk. Megan jest nijakie, Reach for me - piosenka ma potencjał ale mam wrażenie, że jest stworzona dla Katharine, Krysta ma ładny głos, ale niczym specjalnym się nie wyróżnia, poza tym brak mi tam gór.
Btw. czy tylko mnie niesamowicie irytuje postać grana przez Kryste (Ana)?Ta mimika, te wielkie usta...kiedy śpiewa, mam wrażenie, że mnie połknie.

ocenił(a) serial na 10
rox16

Obojętna mi jest Ana. Śpiewa przeciętnie jakoś. Mam nadzieję, że nie będzie z Derekiem, najbardziej działa mi na nerwy Jimmy:/

ocenił(a) serial na 10
rox16

A mogę gdzieś odsłuchać Original bez pobierania? Kocham, jak Karen śpiewa.

ocenił(a) serial na 10
rox16

Już znalazłam:) Słucham też Bittersweet... w wykonaniu Ivy (Megan). Original mnie nie powala jako kompozycja, ale jest coś takiego w głosie Karen (Katharine), że wszystko uszlachetnia. Uwielbiam Jej głos.

nevergonnabe

Tam nie trzeba pobierać :D Też uwielbiam głos Katharine i w ogóle ją :D Dlaczego Ana miałaby być z Derekiem? No co Ty, nie zniosłabym ich razem. Dereka to ja widzę z Ivy, ewentualnie Karen, chociaż moim zdaniem jest zbyt wielkim dupkiem żeby być z Karen, ale jest między nimi jakaś chemia.

ocenił(a) serial na 10
rox16

Nie mogłam sobie (sierota!) dać rady z tym linkiem, który wkleiłaś, ale znalazłam w innym miejscu Original. Coś mi się ubzdurało z tym Derek-Ana (obym tego nie wypowiedziała w złą godzinę!). Gdzieś mi mignęło jakieś zdjęcie, ale to chyba był kadr z odcinka, gdzie Ana śpiewa Beyonce. Odwołuję alarm. Dręczy mnie myśl, że Karen nie będzie z Derekiem. Straciła już Bombshell, czego nie mogę odżałować. CHEMIA między D i K jest wielka.

nevergonnabe

Myślę, że na pewno nie będą razem, ale może będzie chociaż jakiś pocałunek, bo z tego co widzę, to fani cartwills już świrują, a jest ich sporo ;)

użytkownik usunięty
nevergonnabe

Odcinek bardzo dobry. W końcu jest tak jak powinno. Do tego dwie świetne utwory Hang the Moon i Reach for Me, od którego nie mogę się wręcz oderwać.

ocenił(a) serial na 7

ja także uzależniłem się od reach for me. zarąbiaszcza piosenka

ocenił(a) serial na 10

Hang the moon-super, z Reach for me-muszę się jeszcze osłuchać. Wolałabym, żeby Karen to śpiewała.

A Hang the moon już krąży w sieci od czasu wypuszczenia soundtracku do "Bombshell" czyli jakoś od stycznia, czy lutego, razem ze wszystkimi pozostałymi utworami z tego musicalu.